Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen jänne Fitónia vihreä 80 cm

Alennus
41 %
Alun perin
20 €
Vain tänään
11,90 € DPH: n kanssa
9,60 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Fittonia on kukkivien kasvien suku sukuun Acanthus Acanthaceae. Se kasvaa 15 cm korkeaksi ja voi kasvaa jopa 30 senttimetrin kokoiseksi. Siinä on hauraita, soikeita lehtiä, joissa on voimakas kontrastinen suonen koko lehtien pinnalla. Lehdet ovat erittäin houkuttelevia. Kasvi koostuu myös vaaleista kelta-vihreistä kukista, jotka on järjestetty piikkiin, jotka monissa tapauksissa poistetaan kasvun estämiseksi. Luonnollisessa ympäristössään Fitonia kasvaa matalakasvillisena yrttinä, joka viihtyy hyvin varjossa. Hän pitää kosteasta ja lämpimästä ilmasta ja viihtyy ihanteellisesti kirkkaassa paikassa ilman voimakasta auringonvaloa. Kotona se on ihanteellinen kasvi kylpyhuoneisiin.

Esiintyminen

Fitonia on peräisin Etelä -Amerikan trooppisista sademetsistä, pääasiassa Perusta. Fitonia ovat kauniita trooppisia hiipiviä kasveja, jotka ovat peräisin Etelä -Amerikan Andien kosteista metsistä, mutta suurin osa niistä löytyy pääasiassa Perusta. Luonnollisessa ympäristössään Fitonia kasvaa matalakasvillisena yrttinä, joka viihtyy hyvin varjossa. Viljelijät pitävät sitä vaativana kasvina vaativan hoidon vuoksi. Normaaleissa kasvuolosuhteissa kasvin käyttöiän on ilmoitettu olevan puoli vuotta.

Parametrit

Meidän keinotekoinen jänne Fitónia vihreä, varsi mukaan lukien, on 80 cm pitkä. Urakara ja lehdet ovat muovia. 178 lehteä ovat kauniin luonnollisen vihreän tai tummanvihreän värin. Vaikka ne ovat keinotekoisia, ne antavat erittäin luonnollisen vaikutelman. Niille on ominaista erittäin mukavat seittiverisuonet, kontrastin vaaleanvihreä väri. Tämä jänne on tarkoitettu sisätiloihin.

Sijainti

Meidän keinotekoinen Fitónia, jonka lehdillä on kaunis valkoinen seitti, sopii täydellisesti mihin tahansa sisustukseen . Se täyttää täydellisesti "kuuron" tilan. Se täyttää kaikki huoneen tyhjät kulmat ja elävöittää näin ihanasti minimalistista sisustusta, jonka ansiosta se erottuu eniten. Takana olevan urituskaran ansiosta voit laittaa kasvin helposti koristeelliseen kukkaruukkuun. Kasvi erottuu paikasta riippumatta, koska se näyttää hyvin todelliselta. Luonnollisen värimaailman ja luonnollisen tiheyden ansiosta kasvi voi lumota ensi silmäyksellä.

Yhdistelmä

Voimme yhdistää keinotekoisia jänteitä minkä tahansa kasvin kanssa, mutta myös muiden tarjoustyyppiemme kanssa. Paksumman ulkonäön saavuttamiseksi käytä kahta tai useampaa rintamaa. Suosittelemme asettamaan sen mukavaan, esimerkiksi yksiväriseen kukkaruukkuun, joka voi korostaa tämän jänteen kauneutta entisestään. Täyteaineena koristekivet ovat erittäin sopivia, joihin asetat jänteen. Valikoimastamme löydät koristekiviä sekä suuren valikoiman kukkaruukkuja.

Parametrit

Tuotekoodi 20228
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Pituus 80 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 9 cm
Lehden leveys 8 cm
Arkkien lukumäärä 178 ks
Levymateriaali muovi-
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!