Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen nyrkki Basilikanpunainen 80 cm

Alennus
22 %
Alun perin
19 €
Vain tänään
14,90 € DPH: n kanssa
12,02 € ilman arvonlisäveroa
20470 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Basilika (ocimum basilicum), lajike, joka tunnetaan parhaiten kasvuolosuhteissamme. Se kuuluu Hluchavkov -perheeseen ja saavuttaa noin 30 senttimetrin korkeuden. Sen erityinen tuoksu erottaa sen muista yrteistä. Erilaiset basilikalajit eroavat paitsi kukkien väristä, joka voi olla valkoinen, keltainen, punainen, sininen tai vaaleanpunainen, mutta myös tuoksusta, mutta myös tuoksusta, joka muistuttaa sitruunaa, timjamia, neilikkaa, kamferia, kanelia tai anista. Basilikaa ja lehtiä käytetään basilikasta. Keittiössä sitä käytetään yleensä mausteena kastikkeiden, pizzan, salaattien, pastan, keittojen, juustojen, lihan, kalan maustamiseen, pestoa ja teetä varten. Kätevimmät ja aromaattiset ovat tuoreet lehdet, jotka kerätään kasvun aikana. Basilikaa lisätään valmiisiin aterioihin. Tämä kasvi voidaan kuivata, jäädyttää tai ladata etikkaan tai öljyyn.

Esiintyminen

Basilika tulee alun perin Intiasta, sitä on kasvatettu muinaisista ajoista lähtien. Basilika tuotiin Eurooppaan 1500 -luvulla pääasiassa koristekasvina. Tällä hetkellä on olemassa suuri määrä erilaisia basilikan tyyppejä, joissa on erilaisia kukkia ja lehtiä. Ocimum sisältää noin 50 lajia puolikasveja ja yrttejä, jotka kasvavat trooppisessa tai lauhkeassa ilmastossa. Sitä esiintyy Slovakiassa vain viljeltyinä lajeina.

Parametrit

Kynttilän basilika on 80 cm pitkä. Siinä on yksi vihreä muovinen varsi. Tämän varren päällä on 178 realistisen näköistä lehteä, jotka on valmistettu muovista luonnollisen vihreänä. Lehden keskikohta on punainen ja vuorattu vaaleanvihreällä, mikä luo erittäin mukavan luonnollisen kontrastin. Nämä lehdet tuntuvat kosketukselta eläviltä. Jänne ei sisällä kukkaruukkua, mutta uritetun varren avulla voit pistää sen mihin tahansa järjestelyyn.

Sijainti

Tämä basilika -jänne on tarkoitettu sisätiloihin , sopii täydentämään olohuonetta , työhuoneita ja paikkoja, joissa elävässä basilikassa ei olisi tarpeeksi valoa tai säännöllistä hoitoa. Se virkistää jokaisen tilan luonnollisella kauneudellaan. Se on erittäin merkittävä lisä mihin tahansa huoneeseen, joka täyttää miellyttävän mukavuuden ja kauniit värit. Basilika on yksi suosituimmista kasveista, koska se on tällä hetkellä erittäin moderni "pala luontoa" koristeena.

Yhdistelmät

Koska keinotekoinen basilika, koska se on hiipivä kasvi, se voidaan yhdistää kauniisti eri oksiin, mutta myös muihin tarjontaamme kuuluviin Girlánd -lajeihin. Sivustoltamme voit myös valita koristekiviä, jotka tekevät sisustuksestasi erityisen. Rikkaamman äänenvoimakkuuden saamiseksi valitse lisää palasia tästä jänteestä. Luo pöydälle tai hyllylle todella henkeäsalpaava sisustus. Jos haluat lisätä kukkaruukun koristeluun, löydät suuren valikoiman verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20234
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Pituus 80 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Arkkien lukumäärä 178 ks
Levymateriaali muovi-
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!