Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen jänne Ginko syksy 80 cm

Alennus
41 %
Alun perin
20 €
Vain tänään
11,90 € DPH: n kanssa
9,60 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Ginkgo on puu Ginkgo -suvusta. Gink -luokan ainoa edustaja. Ginkgo kasvaa hitaasti 30-40 metrin korkeuteen ja voi elää jopa 3000 vuotta. Se alkaa muodostaa kukkia vasta 20 vuoden kuluttua. Kruunu on kartiomainen tai leveä. Tällä hetkellä jalostetaan sylinterimäisellä kruunulla koristettuja lajikkeita.

Oksat ja oksat muodostavat terävän kulman toisiinsa nähden. He ovat pystyssä. Rungossa on harjanteita, jotka vähenevät ylöspäin. Kevään lehdet ovat vaaleanvihreitä, tummenevat kesällä ja voi keltaisia syksyllä. Uroskaritsat kasvavat yksinomaan brachyblasteilla. Naaraskukat kasvavat 2-3 ja ovat tuulisia, kukkivat maaliskuusta huhtikuuhun. Ginkgo on kaksikielinen kasvi, eli yksilöllä on uros- tai naaraskukkia. Hedelmät muodostavat naaraskasvi. Se on harmaanvihreä tai kellertävä siemenkivi. Puun hedelmät ovat syötäviä ja haisevat voimakkaasti kypsymisen jälkeen (siksi uroskasveja suositellaan puistoissa - käytetään itämaisessa keittiössä). Paistettua, suolaliuoksessa liottamisen jälkeen, pidetään herkkuna.

Esiintyminen

Näiden kasvien esiintyminen saavutti huippunsa Mesozoicissa, mutta kolmannen asteen jäähdytyksen seurauksena ne alkavat vähentyä. Jotkut asiantuntijat väittävät, että Ginkgo -perheen kehitys mahdollisti dinosaurusten laajentumisen tällä hetkellä. Luonnollisesti sitä esiintyy vain pienellä alueella Tianmu Shan -vuorilla Kiinassa. Se on yleisesti istutettu koristepuuksi puistoissa ja puutarhoissa. Se kestää taudinaiheuttajia, saastumista, kuivuutta ja alhaisia lämpötiloja. Sen sitkeydestä todistaa myös se, että Japaniin tehtyjen atomien hyökkäysten jälkeen se oli ensimmäinen puu, joka alkoi kasvattaa lehtiä. Se tarvitsee aurinkoisen paikan, mutta sietää monenlaisia maaperätyyppejä.

Parametrit

Keinotekoinen jänteemme Ginko on 80 cm pitkä. Yhdessä varressa on 280 syksyn muovilehteä, kelta-oranssi. Tämä väriliitäntä luo tehokkaan varjostuksen, mikä takaa aitouden lähentämisen vielä paremmin. Jänne toimitetaan ilman kukkaruukkua, kuten uritettu varsi, joten sitä on helppo levittää kauniisiin asetelmiin tai erilaisiin koristeisiin.

Sijainti

Jos haluat elvyttää tai vallata tilaa sisätiloissasi, kasvin sijainti on erittäin sopiva valinta kaikkialla, missä elävälle kasville ei ole tarpeeksi valoa tai jossa ei ole mahdollista huolehtia elävistä kasveista säännöllisesti.

Keinotekoinen ginkgo on suunniteltu sisätiloihin. Jokainen lippu on koriste itsessään, joten on suositeltavaa sijoittaa se niin, että se on selvästi näkyvissä. Keinotekoisen jänteen etu on myös se, että siitä ei tarvitse huolehtia. Ginkgo voidaan sijoittaa kylpyhuoneeseen leveämmille ikkunalaudoille, hyllyille, jalustaan tai kaappeihin tai erityisille kukkatelineille. Sen kirkas väri voi myös olla houkutteleva syksyn koriste.

Yhdistelmät

Voit laittaa ginkgoa kauniiseen koristeelliseen kukkaruukkuun tai jopa valitsemallesi maljakolle. Jos haluat tiheämpää kasvua, suosittelemme, että ostat lisää oksia ja yhdistät ne kauniin rikkaan kimpussa. Värinsä ansiosta keinotekoinen ginkgo soveltuu erinomaisesti kauniiden syksyn koristeiden luomiseen.

Parametrit

Tuotekoodi 20243
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Pituus 80 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran pituus 60 cm
Oksien määrä 11 ks
Lehden leveys 8 cm
Lehden pituus 5 cm
Arkkien lukumäärä 280 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri keltainen, Oranssi
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!