Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen seppele Boston Ivy 190 cm

Alennus
22 %
Alun perin
12 €
Vain tänään
9,39 € DPH: n kanssa
7,57 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Ivy on ikivihreä kiipeilykasvi, joka ajan myötä muuttuu puumaiseksi. Se on metsäpeitteelle tyypillinen kasvi. Hän pitää parempana puolivarjosta. Ivy viihtyy hyvin kosteassa maaperässä, runsaasti humusta. Se on yksi vaatimattomimmista ja samalla kestävimmistä kasveista. Se ei pudota lehtiä talveksi. Siksi se on usein osa syksyn ja joulukoristeita. Ivy sietää leikkaamista ja muotoilua erittäin hyvin. Muutama vuosi istutuksen jälkeen Ivy alkaa kasvaa nopeammin. Siksi on tarpeen käyttää intensiivistä opetusleikkausta yhdessä lempeän huoltoleikkauksen kanssa. Se voi lisääntyä ympäri vuoden. Jos haluat kasvattaa Ivyä, aseta noin 20 cm nuoria pistokkaita vesisäiliöön. Juuret näkyvät noin 14 päivän kuluttua. Myöhemmin ne on istutettava maaperään. On olemassa useita mahdollisuuksia käyttää muratteja puutarhassa. Sitä käytetään yleensä aitojen, huvimajojen, pergolan tai muiden puutarhan alueiden kaunistamiseen.

Esiintyminen

Bostonin muratti on rypäleperheen kukkiva kasvi, kotoisin Itä -Aasiasta Koreassa, Japanissa ja Kiinassa. Ivy tunnetaan yleisesti nimellä Boston Ivy, japanilainen Ivy Grape Ivy ja myös japanilainen kiipeilykasvi, jota kutsutaan puumaiseksi kasviksi (vaikka nämä voivat koskea useita erityyppisiä viiniköynnöksiä). Ivy esiintyy luonnollisesti Euraasiassa ja Pohjois -Afrikassa, mutta joitakin lajeja on myös tuotu Pohjois -Amerikkaan, missä ne luokitellaan invasiivisiksi lajeiksi. Muratin lajittelu alkoi todennäköisesti Välimerellä. Sitä leviää pääasiassa ornitochorii.

Parametrit

Bostonin muratti -seppeleemme on 190 cm pitkä. Siinä on yksi vihreä muovinen varsi. Tässä varressa on 113 kappaletta realistisen näköisiä lehtiä, jotka on valmistettu muovista luonnollisen vihreänä ja osa vaaleanvihreästä, mikä luo erittäin mukavan luonnollisen kontrastin. Ne näyttävät kosketukselta eläviltä.

Sijainti

Tämä seppele on suunniteltu sisätiloihin , ja se sopii täydentämään olohuonetta , työhuoneita ja paikkoja, joissa elävä Ivy ei saisi tarpeeksi valoa tai säännöllistä hoitoa. Se virkistää jokaisen tilan luonnollisella kauneudellaan. Se on erittäin merkittävä lisä kaikkiin huoneisiin, jotka täyttävät miellyttävän mukavuuden. Tämä kasvi on yksi kaikkien aikojen suosituimmista kasveista, ja myös arkkitehdit käyttävät sitä erittäin mielellään täydentääkseen tilaa suunnitteluehdotuksissaan, koska se on tällä hetkellä hyvin moderni "luontokappale".

Yhdistelmät

Keinotekoinen Bostonin muratti, koska se on hiipivä kasvi, voidaan yhdistää kauniisti erilaisiin oksiin , mutta myös muihin tarjontaamme kuuluviin seppeleisiin. Sinun ei myöskään tarvitse pelätä yhdistää tätä garlandia kukkiviin kasveihimme . Sivustoltamme voit myös valita koristekiviä, jotka tekevät sisustuksestasi erityisen. Rikkaamman äänenvoimakkuuden saamiseksi valitse lisää palasia tästä seppeleestä. Luo todella henkeäsalpaava syksyn koristelu pöydälle tai hyllylle.

Parametrit

Tuotekoodi 20214
Päättäväisyys sisustus
Pituus 190 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 10 cm
Lehden leveys 9 cm
Arkkien lukumäärä 113 ks
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!