Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen seppele Fitónia 190 cm

Alennus
23 %
Alun perin
12 €
Vain tänään
9,19 € DPH: n kanssa
7,41 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Fittonia on kukkivien kasvien suku sukuun Acanthus Acanthaceae. Se kasvaa 15 cm korkeaksi ja voi kasvaa jopa 30 senttimetrin kokoiseksi. Siinä on hauraita, soikeita lehtiä, joissa on voimakas kontrastinen suonen koko lehtien pinnalla. Luonnollisessa ympäristössään Fitonia kasvaa matalakasvillisena yrttinä, joka viihtyy hyvin varjossa. Hän pitää kosteasta ja lämpimästä ilmasta ja viihtyy ihanteellisesti kirkkaassa paikassa ilman voimakasta auringonvaloa. Kotona se on ihanteellinen kasvi kylpyhuoneisiin.

Esiintyminen

Fitonia on peräisin Etelä -Amerikan trooppisista sademetsistä, pääasiassa Perusta. Fitonia ovat kauniita trooppisia hiipiviä kasveja, jotka ovat peräisin Etelä -Amerikan Andien kosteista metsistä, mutta suurin osa niistä löytyy pääasiassa Perusta. Kaksi yleisintä ovat kaksi lajia: Fittonia argyroneura, jossa oliivinvihreät lehdet ja erottuva valkoinen kuvio, ja Fittonia verschaffeltii - Fittonia verschaffeltii, jossa on hieman tummemmat lehdet ja karmiininpunaiset suonet.

Parametrit

Keinotekoinen seppele Photonia on 190 cm pitkä. Lehdet ovat useissa luonnollisen vihreän sävyissä, ja niissä on erottuva valkoinen hämähäkinverkko. Lehdet ja varsi on valmistettu laadukkaasta muovista, mutta ne ovat eläviä sekä kosketukseen että silmiin. Sisältää 113 arkkia. Seppele on suunniteltu sisätiloihin . Tulee ilman kukkaruukkua.

Sijainti

Meidän keinotekoinen Fitónia, jonka lehdillä on kaunis valkoinen seitti, sopii täydellisesti mihin tahansa sisustukseen. Se täyttää täydellisesti "kuuron" tilan. Luo kaunis ketju useista kappaleista. Aseta ne ovien päälle, ikkunoiden ympärille, portaiden kaiteisiin tai venytä niitä huoneen poikki. Se sopii hyvin erilaisten ikebanojen täyttämiseen pöydälle tai lipastoon. Voit sijoittaa sen turvallisesti roikkuvaan kattilaan luodaksesi mielenkiintoisen koristeen muihin kuin perinteisiin paikkoihin, kuten olohuoneen sohvan yläpuolelle, tai käyttämällä useampia roikkuvia ruukkuja peräkkäin tehokkaana keinotekoisena "vihreänä" osiona. Se täyttää kaikki huoneen tyhjät kulmat ja elävöittää näin ihanasti minimalistista sisustusta, jonka ansiosta se erottuu eniten.

Yhdistelmä

Voit yhdistää keinotekoisen Fitonian minkä tahansa kasvin kanssa, koska sille on ominaista erittäin neutraali, mutta silti erottuva ulkonäkö. Fiton yhteydessä sedum ja muratti voi luoda täydellinen vihreä vesiputous. Tietenkin löydät kaikki nämä mainitut keinotekoiset kasvit tarjouksestamme. Jos päätät käyttää keinotekoista seppele Fitonia taulukossa järjestelyssä, suosittelemme yhdistämällä sen valkoisia kukkia, kuten Rose, Orchid tai Lily. Saat pehmeän ja tyylikkään sisustuksen, joka tekee sisätiloistasi kodikkaan. Tällainen koristelu sopii myös hääpöydälle.

Parametrit

Tuotekoodi 20204
Päättäväisyys sisustus
Pituus 190 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 10 cm
Lehden leveys 7 cm
Arkkien lukumäärä 113 ks
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!