Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen seppele Ivy valko-vihreä 190 cm

Alennus
38 %
Alun perin
12 €
Vain tänään
7,39 € DPH: n kanssa
5,96 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Ivy on ikivihreä kiipeilykasvi, joka ajan myötä muuttuu puumaiseksi. Se on metsäpeitteelle tyypillinen kasvi. Hän pitää parempana puolivarjosta. Ivy viihtyy hyvin kosteassa maaperässä, jossa on runsaasti humusta. Se on yksi vaatimattomimmista ja samalla kestävimmistä kasveista. Se ei pudota lehtiä talveksi. Siksi se on usein osa syksyn ja joulukoristeita. Ivy sietää leikkaamista ja muotoilua erittäin hyvin. Muutama vuosi istutuksen jälkeen Ivy alkaa kasvaa nopeammin. Siksi on tarpeen käyttää intensiivistä opetusleikkausta yhdessä lempeän huoltoleikkauksen kanssa. Jos haluat kasvattaa Ivyä, mikä on mahdollista ympäri vuoden, aseta noin 20 cm nuoria pistokkaita vesisäiliöön. Juuret näkyvät noin 14 päivän kuluttua. Myöhemmin ne on istutettava maaperään. On olemassa useita mahdollisuuksia käyttää muratteja puutarhassa. Sitä käytetään yleensä aitojen, huvimajojen, pergolan tai muiden puutarhan alueiden kaunistamiseen.

Esiintyminen

Ivy on ainoa kiipeilykasvi, jolla on koti Keski -Euroopassa. Kaiken kaikkiaan se kasvaa Euroopassa pohjoisesta etelään Skandinaviassa, idässä Baltiaan ja Ukrainaan, etelässä sitä ei ole Kreikassa, Kreetalla, Moldovassa ja myös Unkarin tasangolla. Se kasvaa lehti- ja sekametsissä, kivillä, raunioilla, raunioilla, pensaissa, humuspitoisilla, ravitsevilla, hieman hapan tai neutraaleilla maaperillä. Sitä kasvatetaan usein puutarhoissa, puistoissa, hautausmailla ja vastaavissa, missä se sopii monivuotiseksi vihreänä kasveina seinien ja aidan peittämiseen. Se menestyy myös ilmastossamme, mutta siitä puuttuu paikoissa, joissa korkeus nousee.

Parametrit

Keinotekoinen seppele Valko-vihreä muratti on 190 cm pitkä. Sen varsi on vihreä ja valmistettu korkealaatuisesta muovista. Varsi sisältää myös 113 muovista valmistettua lehteä, mutta ne ovat kosketukseltaan eläviä, ja tämä auttaa täydentämään koko oksan todella realistisen vaikutuksen. Nämä lehdet ovat väriltään tummanvihreitä yhdistettynä vaaleanvihreisiin lehtiin. Koko haaraa täydentää satunnaisesti kontrastinen valkoinen reunus. Tämä haara tuo kotiisi kauniin syksyn.

Sijainti

Keinotekoinen seppeleemme Brečtan on suunniteltu sisätiloihin . Se voidaan sijoittaa kauniisti hyllylle ja täyttää niin kauniisti tyhjä tila, mutta voit myös ripustaa sen viherhuoneesi kattoon. Koska se ei suojaa UV -säteilyltä, sitä ei saa altistaa suoralle auringonvalolle. Se on sopiva korvike elävälle kasville, koska se ei tarvitse säännöllistä hoitoa tai kastelua. Se kirkastaa jopa kotisi pimeintä kulmaa.

Yhdistelmät

Keinotekoinen seppele Ivy, tämä hiipivä kasvi voidaan yhdistää kauniisti eri Ivy -jänteisiin, mutta myös tarjouksemme oksiin. Sinun ei myöskään tarvitse pelätä yhdistää seppeleitä kukkiviin kasveihimme. Se on suosittu myös erilaisten järjestelyjen viimeistelyssä. Sivustoltamme voit myös valita koristekiviä, jotka tekevät sisustuksestasi erityisen. Rikkaamman äänenvoimakkuuden saamiseksi valitse enemmän muratti -seppeleitä. Luo todella henkeäsalpaava syksyn koristelu pöydälle tai hyllylle.

Parametrit

Tuotekoodi 20202
Päättäväisyys sisustus
Leveys 15 cm
Pituus 190 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden leveys 10 cm
Lehden pituus 11 cm
Arkkien lukumäärä 113 ks
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!