Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen seppele Philodendron 190 cm

Alennus
38 %
Alun perin
12 €
Vain tänään
7,39 € DPH: n kanssa
5,96 € ilman arvonlisäveroa
160 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Philodendron (Philodendron) on Aron -suvun kasvisuku. Ne ovat pieniä tai kestäviä, monivuotisia yrttejä, joissa on kiinteät tai nivelletty, varren lehdet ja pienet kukat ruoko-muotoisissa kukkivissa kukinnoissa. Kaikkein eniten tätä kasvia luonnehtivat sen lehdet, joiden muoto on sydämenmuotoinen, syvänvihreä. Verrattuna muihin Philodendroneihin se on kooltaan pienempi, joten voit kasvattaa sitä ruukuissa ilman ongelmia. Siinä on monia lehtiä, ja siksi monet haluavat antaa sen roikkua katosta. Vaikka sitä pidetään kasvina, jolla on alikehittyneet juuret, on totta, että se kasvaa hyvin nopeasti, kunnes sitä pidetään viiniköynnöksenä. Monet ihmiset eivät tiedä, että Philodendron cordatum on myrkyllinen kasvi. Sitä myydään kaupoissa sisäkasvina, mutta totuus on, että se on laji, joka voi vaikuttaa ihmisten, mutta myös eläinten terveyteen, jos he kuluttavat niitä. Tällä kasvilla on erityinen paikka puutarhureiden sydämissä. Todennäköisesti siksi, että se kasvaa jopa pimeissä paikoissa ja puhdistaa täydellisesti ilman.

Esiintyminen

Tämä kasvi on kotoisin Brasiliasta ja Perusta. Se on yleinen yksinomaan trooppisessa Amerikassa. Alue ulottuu Pohjois -Meksikosta Keski -Amerikan kautta Paraguayen ja Pohjois -Argentiinaan, ja se sisältää Karibian saaret. Vaikka se on eksoottinen kasvi, totuus on, että se sopeutuu erittäin hyvin muuhun ilmastoon ja ympäristöön. Sen joustavuus auttaa kasveja muuttamaan tarpeitaan riittävästi aikaa tähän sopeutumiseen. Ilmeisesti talvi ei sovi hänelle kovin hyvin, joten Pohjois -Espanjassa on suositeltavaa, että se on sisätiloissa, mutta etelässä voit harkita sen sijaintia sekä sisällä että ulkona, koska se sopeutuu erittäin hyvin molempiin paikkoihin .

Parametrit

Keinotekoinen seppeleemme on 190 cm pitkä, yhdessä muovista valmistetussa varressa on jopa 113 kappaletta kauniita vihreitä lehtiä. Lehdet ovat erittäin pehmeitä kosketukseen, vaikka niiden valmistuksessa on käytetty muovia. Ne antavat erittäin luonnollisen vaikutelman, koska seppeleessä on erikokoisia lehtiä ja luonnollisen vihreitä värisävyjä.

Sijainti

Keinotekoinen seppeleemme Filodendron sopii täydellisesti mihin tahansa sisustukseen . Se täyttää täydellisesti "kuuron" tilan. Luo kaunis ketju useista kappaleista. Aseta ne ovien päälle, ikkunoiden ympärille, portaiden kaiteisiin tai venytä ne huoneen poikki. Se sopii hyvin erilaisten ikebanojen täyttämiseen pöydälle tai lipastoon. Voit sijoittaa sen turvallisesti roikkuvaan kattilaan luodaksesi mielenkiintoisen koristeen ei-perinteisiin paikkoihin, kuten olohuoneen sohvan yläpuolelle, tai käyttämällä useampia roikkuvia ruukkuja peräkkäin tehokkaana keinotekoisena "vihreänä" osiona. Se täyttää huoneen kaikki tyhjät kulmat ja elävöittää näin ihanasti minimalistisen sisustuksen, jonka ansiosta se erottuu eniten.

Yhdistelmä

Voit yhdistää Philodendron -seppeleen minkä tahansa kasvin kanssa, koska sillä on erittäin neutraali mutta erottuva ulkonäkö. Filodendronu yhteydessä sedum ja Potosovcom voi luoda täydellinen vihreä vesiputous. Tietenkin löydät kaikki nämä mainitut keinotekoiset kasvit tarjouksestamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20212
Päättäväisyys sisustus
Pituus 190 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 13 cm
Lehden leveys 8 cm
Arkkien lukumäärä 113 ks
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!