Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen seppele Begonia 190 cm

Alennus
38 %
Alun perin
12 €
Vain tänään
7,39 € DPH: n kanssa
5,96 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Begoniaan kuuluu arviolta yli 900 lajia. Jotkut kasvatetaan kauniista kukista, toiset houkuttelevista lehdistä, toiset ovat matalat, toiset korkeat ja kiipeilevät. Juurtyypin mukaan voimme jakaa ne 3 ryhmään. Ensimmäinen on ryhmä, jolla on kuituiset ja herkät juuret, jotka täyttävät nopeasti koko kukkaruukun. Toinen ryhmä kasvaa paksusta mehevästä maaperästä, joka kasvaa maaperän pinnalla ja juurtuu maahan. Kolmannen ryhmän muodostavat mukulat Begoniat, jotka muodostavat mukulan maahan ja tarvitsevat talvirauhan. Alkuperäiset mukuloiden begoniat ovat peräisin Etelä -Amerikasta. Pitkäaikainen jalostus on luonut useita hybridiä, joilla on kompakti kasvu, rikkaat kukkivat kukat ja pitkä kukinta-aika. Ne ovat tottuneet kasvamaan astioissa ja ruukuissa parvekkeilla, mutta myös sisätiloissa, ja myös puolivarjossa kukkapenkissä kasvattaminen onnistuu.

Esiintyminen

Näillä kauniilla kirkkailla kasveilla on koti trooppisen ja subtrooppisen Amerikan sademetsissä. Vaikka niiden viljely ei ole vaikeaa, voit löytää hyödyllisiä vinkkejä sen tekemiseen. Begonia kuuluu Begonicae -perheeseen ja siellä on lähes tuhat lajia. Koon mukaan jaamme ne suurikukkaisiin ja pienikukkaisiin. Begoniat jaetaan myös juurityypin mukaan kuitujuuristen begonioiden ja lihaisten juurien kanssa.

Parametrit

Begonia -seppeleemme on 190 cm pitkä. Siinä on yksi vihreä muovinen varsi. Tässä varressa on 113 kappaletta realistisen näköisiä lehtiä. Ne on valmistettu muovista luonnollisella vihreällä värillä, keskellä erottuva punainen verisuoni, joka luo erittäin mukavan luonnollisen kontrastin. Ne näyttävät kosketukselta eläviltä.

Sijainti

Tämä seppele on suunniteltu sisätiloihin , ja se sopii täydentämään olohuonetta , työhuoneita ja paikkoja, joissa elävä Begonia ei saisi tarpeeksi valoa tai säännöllistä hoitoa. Se virkistää jokaisen tilan luonnollisella kauneudellaan. Se on erittäin merkittävä lisä kaikkiin huoneisiin, jotka täyttävät miellyttävän mukavuuden. Tämä kasvi on yksi kaikkien aikojen suosituimmista kasveista, ja myös arkkitehdit käyttävät sitä erittäin mielellään täydentääkseen tilaa suunnitteluehdotuksissaan, koska se on tällä hetkellä hyvin moderni "luontokappale".

Yhdistelmät

Keinotekoinen Begonia -seppele, koska se on hiipivä kasvi, voidaan yhdistää hienosti erilaisiin oksiin, mutta myös muihin tarjontaamme kuuluviin seppeleisiin. Sinun ei myöskään tarvitse pelätä yhdistää tätä garlandia kukkiviin kasveihimme. Sivustoltamme voit myös valita koristekiviä, jotka tekevät sisustuksestasi erityisen. Rikkaamman äänenvoimakkuuden saamiseksi valitse lisää palasia tästä seppeleestä. Luo pöydälle tai hyllylle todella henkeäsalpaava sisustus.

Parametrit

Tuotekoodi 20210
Päättäväisyys sisustus
Pituus 190 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 8 cm
Lehden leveys 8 cm
Arkkien lukumäärä 113 ks
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!