Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen seppele Calladium valkoinen 190 cm

Alennus
38 %
Alun perin
12 €
Vain tänään
7,39 € DPH: n kanssa
5,96 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Kaládium on suvun kukinnan kasvien r Odin Araceae. Ne tunnetaan usein elefantin korvan, Jeesuksen sydämen tai enkelin siipien yleisnimellä. Alkuperäisestä Etelä -Amerikan kasvista on yli 1000 nimettyä lajiketta. Useita lajeja kasvatetaan koristekasveina suurien nuolenmuotoisten lehtien vuoksi, jotka on merkitty eri kuvioilla valkoisella, vaaleanpunaisella ja punaisella, ja kasvukauden aikana ne tarvitsevat lievää kastelua (kostea, ei märkä). Useimmat lajikkeet suosivat osittaista tai täydellistä varjoa, vaikkakin auringonkestäviä lajikkeita viljellään tällä hetkellä. Viime vuosina jalostukseen on ollut saatavilla monia uusia lajikkeita, jotka ovat tällä hetkellä suurelta osin taudinkestäviä. Kaksi yleisintä muotoa kutsutaan "koristeellisiksi lehdiksi" ja "lanceolateiksi". Ensimmäinen on yleisempi ilmiö ja perinteinen viljely Calladium; Lehdet ovat enemmän sydämen muotoisia. Hänellä on enemmän lansettisia lehtiä. Useimmat viljelty Caladium kasvaa noin 60 cm korkeaksi ja 60 cm leveäksi, vaikka kääpiölajikkeita viljellään tällä hetkellä. Kaikki kasvin osat ovat myrkyllisiä. Niitä ei saa käyttää ja ne voivat ärsyttää herkkää ihoa.

Esiintyminen

Calladium on koristekasvi, joka on kotoisin Amerikan tropiikista. Noin 98% kaikista Calaladiesista tulee Lake Placidista Floridassa, Yhdysvalloissa. Niitä on kasvatettu Euroopassa 1700 -luvun lopulta lähtien.

Parametrit

Kaunis keinotekoinen Calladium -seppeleemme on 190 cm pitkä. Tällä kertaa se on valkoinen lehti, jossa on erottuva vihreä suoni. Näitä lehtiä on yhdessä muovivarressa 113 kappaletta, jotka on valmistettu korkealaatuisesta muovista, mutta ne antavat myös erittäin realistisen vaikutelman vaaleiden ja tummanvihreiden sävyjen yhdistelmän ansiosta. Samalla he voivat olla ylpeitä todella kauniista ja erottuvasta lehtipiirustuksestaan. Kosketuksella niitä ei voi erottaa elävistä.

Sijainti

Keinotekoinen Calladium sopii täydellisesti mihin tahansa sisustukseen . Se täyttää täydellisesti "kuuron" tilan. Luo kaunis ketju useista kappaleista. Aseta ne ovien päälle, ikkunoiden ympärille, portaiden kaiteisiin tai venytä niitä huoneen poikki. Se sopii hyvin erilaisten ikebanojen täyttämiseen pöydälle tai lipastoon. Voit sijoittaa sen turvallisesti riippuvaan kukkaruukkuun ja luoda siten mielenkiintoisen koristeen muihin kuin perinteisiin paikkoihin, kuten olohuoneen sohvan yläpuolelle. Se täyttää kaikki huoneen tyhjät kulmat, joten se kauniilla rakenteellaan elävöittää miellyttävästi etenkin minimalistista sisustusta, jonka ansiosta se erottuu eniten.

Yhdistelmä

Voit yhdistää tämän keinotekoisen seppeleen minkä tahansa kasvin kanssa tai muun maun mukaan. Sinun ei myöskään tarvitse pelätä yhdistää tätä seppeleitä kukkiviin seppeleihimme. Rikkaamman äänenvoimakkuuden saamiseksi valitse lisää palasia tästä seppeleestä tai anna tämän kauniin seppeleen roikkua katosta, niin saat erittäin ilmavan tilan erottelun.

Parametrit

Tuotekoodi 20219
Päättäväisyys sisustus
Pituus 190 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 10 cm
Lehden leveys 7 cm
Arkkien lukumäärä 113 ks
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!