Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen puu Heliconia 140 cm

Alennus
40 %
Alun perin
90 €
Vain tänään
53,90 € DPH: n kanssa
43,47 € ilman arvonlisäveroa
99 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Sen korkeus on 0,45 m - 10 m. Sisätiloissa se ei yleensä ylitä 1 metrin korkeutta. Heliconialla on suuret soikeat lehdet, joissa on kaunis tummanvihreä väri. Kukat näkyvät pystysuorassa varressa, mikä lisää kasvin houkuttelevuutta. Kukat ovat erivärisiä. Se kukkii maaliskuusta lokakuuhun. Sitä kutsutaan myös trooppisten metsien kuningattareksi tai kutsutaan houkuttelevimmaksi trooppiseksi kukkaksi.

Esiintyminen

Se tulee Etelä -Amerikasta. Se kasvaa Havaijin saaristossa Keski- ja Etelä -Amerikan trooppisissa sademetsissä. On olemassa monia värivaihtoehtoja ja vielä enemmän väriyhdistelmiä, noin 200 lajia. Ne kuuluvat banaaniperheeseen ja kolibrit pölyttävät ne, mikä takaa runsaan ruoan.

Parametrit

Keinotekoinen Heliconia -puumme on 140 cm korkea, mukaan lukien muovinen perusruukku. Siinä on 5 muovista valmistettua kantaa. Se on perusmuovisessa kukkaruukussa , jonka halkaisija on 17,78 cm . Peruskukkaruukun pinta on peitetty sammaleen jäljitelmällä vieläkin luonnollisemman vaikutuksen aikaansaamiseksi. Lehtien materiaali on muovia, mutta lehdet ovat eläviä kosketukseen. Arkkien määrä on 18 kpl. Heliconian kukka on kaunis kelta-vihreä väri.

Sijainti

Keinotekoinen puu Heliconia on suunniteltu sisätiloihin . Ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta se on ihanteellinen lisä kotiin , toimistoon tai leikkaukseen . Se soveltuu paikkoihin, joissa ei ole tarpeeksi valoa elävälle kasville. Jokainen sisustus on erityinen ja hengittää miellyttävän eksoottisen luonteen ja hyvinvoinnin tunteen kuin lomalla.

Yhdistelmä

Suosittelemme yhdistämään helikonian erilaisiin ruohoihin, Areca -palmuun tai bambuun .

Löydät kaikki nämä kasvit tarjonnastamme. Se erottuu kuitenkin parhaiten erillisenä kukkana sisustuksessasi. Se toimii erittäin hienosti klassisissa kukkaruukkuissa, joita löydät myös tarjouksistamme riippumatta siitä, valitsetko yksiväriset kukkaruukut vai moniväriset kukkaruukut. Olki -kukkaruukku antaa sille eksoottisemman suunnittelun, mikä korostaa sen luonnollista luonnetta entisestään.

Parametrit

Tuotekoodi 20068
Korkeus 140 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 14 cm
Sisähalkaisija 17.6 cm
Varren / varren lukumäärä 5 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 37 cm
Lehden korkeus 50 cm
Lehden leveys 10 cm
Arkkien lukumäärä 18 ks
Levymateriaali muovi-
Kukan leveys 21 cm
Kukkien määrä 1 ks
Rungon / varren väri Ruskea
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Kukan väri kelta-vihreä
Rungon / varren korkeus 15 cm
Kukan korkeus 22 cm
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!