Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen viikunapuu 75 cm

Alennus
38 %
Alun perin
100 €
Vain tänään
61,90 € DPH: n kanssa
49,92 € ilman arvonlisäveroa
29 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Viikunapuu on ikivihreä koristeellinen pitkäikäinen puu, joka kuuluu suosittuihin huonekasveihin . Se on vaatimaton ja tyylikäs. Se kasvaa monta kertaa hiipivällä tavalla. Kasvilla on soikeat, kiiltävät, tummanvihreät nahkamaiset lehdet, joiden pituus on enintään 30 cm. Heillä on selkeä keskuslaskimo. Nuoret lehdet on peitetty ruosteisella punaisella suojalehdellä ennen avautumista. Kasvi ei kukkaa tai kanna hedelmää ennen kuin täyttää 30 vuotta.

Kun lehti tai oksa rikkoutuu, haavasta vuotaa valkoista paksua mehua sisältävää mehua.

Esiintyminen

Laitos tulee lämmin Intian alueiden, missä se elää vapaasti luonnossa ja sen luonnollisessa ympäristössä trooppisilla ja subtrooppisilla alueilla kasvaa massiivinen puu pitempi kuin 30 metriä. Se sopeutuu huonosti ympäristön muutoksiin, mikä näkyy lehtien putoamisessa.

Parametrit

Keinotekoinen viikunapuun kasvi on 75 cm korkea kukkaruukku mukaan lukien. Se toimitetaan peruskeinotekoisessa kukkaruukussa , jonka halkaisija on 20,32 cm ja istutuksen pinnalla on sammalta jäljitelmä. Se koostuu kolmesta muovirungosta ja 84 muovisesta vihreästä lehdestä, jotka ovat kosketuksessa. Se on suunniteltu sisätiloihin . Viikunapuu tekee sinut onnelliseksi kotonasi monien vuosien ajan.

Sijainti

Viikunapuu koristaa monia olohuoneita tai työpaikkoja . Se on todella tyylikäs kotikasvi . He löytävät paikan jo mainitussa olohuoneessa, makuuhuoneessa, kylpyhuoneessa ja keittiössä, ja suurimmat vehreyden ystävät eivät epäröi täyttää heidät huoneen viimeisellä vapaalla tilalla. Lyhyesti sanottuna keinotekoiset kasvit ovat kaunein lisävaruste, jolla voimme täydentää kotiamme, varsinkin missä elävät kasvit eivät menesty.

Yhdistelmät

Voimme yhdistää viikunapuita eri vaihtoehtoihin muista viikunapuista tarjouksestamme.

Se voidaan sijoittaa korkeaan, ohueseen kukkaruukkuun, mutta se näyttää myös upealta klassisessa pyöreässä kukkaruukussa tai kulhossa. Suositeltavia koristeellisia kukkaruukkuja voi tilata erikseen ja myös sopivia istutuksia tai hydrogranulaatteja tai. myös muita täyttömateriaaleja, joita löydät tarjouksestamme. Yhdistelmä paisutetun saven tai koriste -soran kanssa on taatusti loistava valinta.

Parametrit

Tuotekoodi 20061
Korkeus 75 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 18 cm
Sisähalkaisija 19.8 cm
Varren / varren lukumäärä 3 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 20 cm
Lehden leveys 12 cm
Arkkien lukumäärä 84 ks
Levymateriaali muovi-
Silmujen määrä 3 ks
Rungon / varren väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Nupun väri violetti
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!