Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen lonka Rhipsalis paradoxa 86 cm

Alennus
41 %
Alun perin
13 €
Vain tänään
7,69 € DPH: n kanssa
6,20 € ilman arvonlisäveroa
1200 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Koska se on kaktus, se on kestävä kasvi, mikä tekee siitä erittäin mukautuvan erilaisiin olosuhteisiin, mukaan lukien vesityyppi. Hanavesi toimii siis hyvin.

Rhipsalis suosii hieman kosteaa, mutta ei vesistä maaperää. Ihanteellisen istutusalustan ei siksi tulisi olla vain runsasta, vaan sillä tulee olla myös hyvä vedenpoisto. Pitkät ikivihreät oksat voivat kasvaa alueesta riippuen jopa 5 metriin. Lopputalvesta alkukevääseen kasvi tuottaa pieniä valkoisia kukkia oksille. Se tuottaa myös syötäväksi kelpaamattomia punaisia hedelmiä.

Esiintyminen

Rhipsalis paradoxa on Cactaceae-heimon kasvilaji. Se on endeeminen Brasiliassa. Sen luonnollinen elinympäristö on subtrooppiset tai trooppiset kosteat alankometsät. Sitä uhkaa elinympäristön häviäminen. Rhipsalis on suurin ja monipuolisin epifyyttisten kaktuskasvien suku. Tämän suvun jäsenmäärä on noin 30-60 ja ne tunnetaan yleisesti mistelikaktuksina. Joseph Gaertner kuvasi tämän Brasiliasta peräisin olevan kukkivan kaktussuvun vuonna 1788.

Parametrit

Keinotekoinen kasvimme Rhipsalis paradoxa on 70 cm pitkä, mukaan lukien tämän kasvin sisältämä urituskara. Haaroittuneet lehdet ovat väriltään vihreitä, hieman oransseja päistä. Tämän kasvin valmistukseen on käytetty muovia ilman UV-suojaa, joten suosittelemme sen sijoittamista sisätiloihin. Rhipsalis paradoxa on uskollinen kopio elävästä kasvista.

Sijainti

Rhipsalis Paradoxa on kasvi, joka antaa tilaan eleganssia ja erehtymättömän charmia. Sen langat tekevät siitä täydellisen riippuvan kasvin, joka koristaa kotisi tai toimistosi. Murskaa kylpyhuoneesi tämän kasvin kanssa roikkuvassa ruukussa. Sen klassinen muotoilu ja erittäin realistinen ulkonäkö täyttävät koristeelliset vaatimukset kaikkina vuodenaikoina.

Yhdistelmät

Keinotekoinen lonkero Rhipsalis paradoxa erottuu roikkuvassa ruukussa erittäin kauniisti, koska se on riippuvainen kasvi. Yksinkertaisuuden ansiosta tälle kasville on varaa selkeämpi kukkaruukku, esim. monivärinen tai kuvioitu. Löydät laajan tarjouksen nettisivuiltamme. Jos haluat tiheämmän kasvillisuuden, suosittelemme ostamaan lisää näitä lonkeroita ja yhdistämään niitä kauniin runsaan vesiputouksen aikaansaamiseksi.

Parametrit

Tuotekoodi 20274
Päättäväisyys sisustus
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!