Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen lanka Tillandsia musta 162 cm

Alennus
24 %
Alun perin
12 €
Vain tänään
9,09 € DPH: n kanssa
7,33 € ilman arvonlisäveroa
1308 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Tillandsia on ilmava kasvi, se ei tarvitse maaperää ja mikä tärkeintä, se ei tarvitse juuri mitään hoitoa. Tämä laji on kiehtova erityisillä muodoillaan. Se on vaatimaton ja epätavallinen kasvi, joka on kotoisin Etelä-Amerikasta. Lajia on yli 550 ja niitä löytyy sademetsistä ja erittäin kuivista paikoista. Se saa ravinteita ilmasta erityisten trikromivaakojen kautta. Suomussa on pieniä karvoja, joilla on korkea imukyky ja jotka suojaavat kasvia ylikuumenemiselta.

Esiintyminen

Niissä asuu sekä aavikkoalueita, metsiä että sademetsiä. Ne kasvavat alankoilta Etelä- ja Keski-Amerikan vuoristoon ja Pohjois-Amerikan eteläiseen alueeseen. Mutta asianmukaisella hoidolla niitä voidaan kasvattaa näiden alueiden ulkopuolella.

Parametrit

Keinotekoinen Tillandsia-lankamme on 162 cm pitkä, sisältäen urituskaran, jonka avulla voit helposti sijoittaa kasvin sinne, missä sitä tarvitset. Se on mielenkiintoinen musta väri. Sillä on 3 päähaaraa, jotka haarautuvat edelleen. Niihin kuuluu herkkiä neuloja muistuttavia neuloja. Koko lanka on valmistettu hienosta muovista ja on erittäin miellyttävä koskettaa.

Sijainti

Keinotekoinen Tillandsia black -lanka on upea, mutta myös erottuva lisä sisustukseen. Värinsä ansiosta se elävöittää kaikkia huoneita. Yhdistämällä huonekalujen ja asusteiden värit oikein voit saavuttaa olohuoneesi, ruokailuhuoneesi, työhuoneesi tai modernin kylpyhuoneesi harmonisen muotoilun, jossa se näyttää täydelliseltä ja harkitusti. Se erottuu kauniisti yhdessä koristeellisista kukkaruukuistamme, jonka voit sijoittaa yöpöydälle tai lipastoon. Tämä Tillandsia erottuu kauniisti myös lasiriippuvassa terraariossa tai erimuotoisessa aeraariossa.

Yhdistelmä

Keinotekoinen lanteemme Tillandsia on monipuolinen. Hän erottuu erinomaisesti yksinään, mutta sopii myös koristeisiin ja asetelmiin, esimerkiksi valkoisten ruusujen tai calla liljojen kanssa. Valkoisen ja mustan yhdistelmä voi tuntua joillekin tylsältä. Mutta jos valitset nämä kaksi väriä, et voi mennä pieleen. Valkoinen ja musta ovat kuin yin ja yang. Toisaalta ne ovat ristiriidassa keskenään, toisaalta ne täydentävät toisiaan täydellisesti ja luovat tyylikkään kontrastin. Jos etsit monipuolisempaa yhdistelmää, suosittelemme valitsemaan ruusut ja punaiset calla liljat. Tähän lonkeroon sinulla on varaa mihin tahansa yksiväriseen, kuvioituun tai kuvioituun kukkaruukuun. Löydät kaikki mainitut tuotteet verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20275
Päättäväisyys sisustus
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!