Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen Asparágus 67 cm

Alennus
41 %
Alun perin
12 €
Vain tänään
7,09 € DPH: n kanssa
5,72 € ilman arvonlisäveroa
300 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Parsa ei todellakaan ole tyypillinen huonekasvi, jonka löydät joka kodista. Se voi kuitenkin olla sinulle tuttua - vuosia, sitä on käytännössä edelleen käytetty kimppujen koristeluun. Mutta se on epäilemättä tyylikkäämpi kotona ruukussa. Se näyttää pienoispuulta ja sen herkät lehdet ovat erittäin miellyttävät koskettaa. Tämä kasvi houkuttelee huomiota tiheillä havupuulehdillä ja on ulkonäöltään samanlainen kuin parsa. Parsa, jota joskus kutsutaan koristeparsaksi, on koristekukka tai polokeri, joka katkaisi kuvitteellisen kulta-aikansa sosialistisella aikakaudella. Tätä kasvia on monia lajeja, ja siksi tunnemme ne herkullisina vihanneksina, mutta myös koristeina, jotka voivat virkistää huonettasi täyteläisellä vihreellään, vaikka ne eivät olekaan niin kiinnostuneita kuin ennen.

Esiintyminen

Lajeja tunnetaan noin 170-300, ne ovat yleisiä pääasiassa Euroopassa, Aasiassa ja Afrikassa, mutta myös muualla, mm. Pohjois-Amerikka. Tšekissä vain yksi laji kasvaa luonnossa: parsa (Asparagus officinalis). Sitä löytyy vain lämpimämmiltä alueilta, missä se kasvaa kuivilla rinteillä ja vaaleissa pensaissa.

Parametrit

Keinotekoinen kasvimme Parsa on 67 cm korkea, mukaan lukien piikikäs piikki. Se on valmistettu laadukkaasta muovista ja sopii sisätiloihin. Sillä on erittäin herkkä ja rikas vaikutelma. Kasvissa on 9 luonnollista vihreää oksaa, jotka haarautuvat edelleen.

Sijainti

Keinoparsamme sopii erilaisiin asetelmiin, kuten perusvihreäksi kukka-asetelmiin, seppeleisiin, ikebanaan, koriin, maljakoihin jne. Voit käyttää Asparágusta koristeena asuntoon, toimistoon, mutta myös valokuvausstudioihin. Jos rakastat kukkia, mutta et ole kovin onnistunut kasvattamaan niitä, tämä keinotekoinen riippukasvi on ihanteellinen ratkaisu sinulle. Se kirkastaa myös kodin pimeämpiä kulmia ja ilahduttaa sinua vuosia ilman, että siitä tarvitsee huolehtia.

Yhdistelmät

Parsa tai jopa koristeparsa oli tyypillinen kukkakimppujen koristeeksi totalitaarisena aikana. Varsinkin yhdistelmä kolmen neilikan kanssa on unohtumaton. Se on erittäin suosittu lisäys punaisten ja valkoisten ruusujen kimppuun. Se on erittäin suosittu pohjana erilaisille järjestelyille. Hän myös tekee työnsä, vaikka haluaisimme "vetää" kimpun korkeammalle, laitat vain parsan keskelle kimppua ja yhdistämme siihen muutama korkeampi kukka. Keinotekoinen parsa on erittäin suosittu ja erittäin hyödyllinen. Se lisää volyymia ja juhlaa keinotekoisiin kukkakimppuihin ja näyttää lempeältä ja romanttiselta. Löydät mainitut keinokasvit verkkokaupastamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20277
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Haaran väri vihreä
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!