Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen seppele Begonia vihreä 190 cm

Alennus
23 %
Alun perin
12 €
Vain tänään
9,19 € DPH: n kanssa
7,41 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Begoniat ovat kuuluisimpia koristekasveja ja koristavat usein ikkunoitamme sisältä ja ulkoa. Jotkut kasvatetaan kauniista kukista, toiset houkuttelevista lehdistä, toiset ovat matalat, toiset korkeat ja kiipeilevät. Juurtyypin mukaan voimme jakaa ne 3 ryhmään. Ensimmäinen on ryhmä, jolla on kuituiset ja herkät juuret, jotka täyttävät nopeasti koko kukkaruukun. Toinen ryhmä kasvaa vahvasta mehevästä maaperästä, joka kasvaa maaperän pinnalla ja juurtuu maaperään. Kolmannen ryhmän muodostavat mukulat Begoniat, jotka muodostavat mukulan maahan ja tarvitsevat talvirauhan.

Esiintyminen

Näillä kauniilla kirkkailla kasveilla on koti trooppisen ja subtrooppisen Amerikan sademetsissä. Vaikka niiden viljely ei ole vaikeaa, voit löytää hyödyllisiä vinkkejä sen tekemiseen. Begonia kuuluu Begonicae -perheeseen ja siellä on lähes tuhat lajia. Koon mukaan jaamme ne suurikukkaisiin ja pienikukkaisiin. Begoniat jaetaan myös juurityypin mukaan begonioihin, joilla on kuitumaiset juuret tai lihavat juuret.

Parametrit

Keinotekoinen seppeleemme Begonia vihreä on 190 cm pitkä. Yhdessä muovivarressa on 113 kaunista luonnon vihreää lehteä eri sävyissä ja kokoina. Vaikka ne ovat muovia, niitä ei voi erottaa elävistä.

Sijainti

Keinotekoinen seppeleemme on monipuolinen. Voit ripustaa sen istuinalueen päälle, mutta myös oven tai ikkunan päälle. Begonialla on kauniita kypsiä lehtiä, se näyttää realistiselta ja lisää tyylikkyyttä kotiisi. Sen klassinen muotoilu ja erittäin realistinen ilme täyttävät koristusvaatimuksesi kaikkina vuodenaikoina. Toisin kuin elävä kasvi, nämä väärennetyt kasvit ovat huoltovapaita eivätkä koskaan kuivu.

Yhdistelmät

Keinotekoinen seppele Begonia vihreä, koska se on hiipivä kasvi, voidaan yhdistää kauniisti eri oksiin, mutta myös muihin seppeleisiin Potosovec tai Ivy. Sinun ei myöskään tarvitse pelätä yhdistää tätä garlandia kukkiviin kasveihimme. Rikkaamman äänenvoimakkuuden saamiseksi valitse lisää palasia tästä seppeleestä. Luo todella henkeäsalpaava syksyn koristelu pöydälle tai hyllylle. Täytä sisätilojen tyhjä tila, tämä koriste ei varmasti jää huomaamatta.

Parametrit

Tuotekoodi 20209
Päättäväisyys sisustus
Leveys 16 cm
Pituus 190 cm
Rungon / varren pituus 190 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden leveys 12 cm
Lehden pituus 13 cm
Arkkien lukumäärä 113 ks
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri vihreä
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!