Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen seppele Tradeskancia 190 cm

Alennus
38 %
Alun perin
12 €
Vain tänään
7,49 € DPH: n kanssa
6,04 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Tradescantia on ollut yksi suosituimmista huonekasveista jo vuosia. Ja vaikka suosittu Senpolia tai orkideat ovat sen äskettäin syrjäyttäneet, sillä on silti paljon tarjottavaa. Erityisesti aloittelijat tai kiireiset ihmiset arvostavat sen vaatimattomuutta. Hän on yhtä kaunis, vaikka unohdat hänet siellä täällä. Tradeskanciaa kasvatetaan koristeellisille lehdille. Lajista tai lajikkeesta riippuen ne voivat olla vihreitä, värikkäitä valkoisten ja vihreiden raitojen yhdistelmällä (T. albiflora, T. fluminensis) tai violetilla ja kiiltävillä hiuksilla (T. pallida purpurea). Se ei vaadi alustaa, sijoittelua tai laastia. Hän selviää, vaikka unohdat kastella sen, jopa huoneen nurkassa.

Esiintyminen

Luonnossa Tradescantia kasvaa pääasiassa Pohjois -Amerikassa trooppisissa metsissä, joissa sitä pidetään rikkakasvina. Sen versot täyttävät intensiivisesti alueen ja juurtuvat nopeasti ja muodostavat läpäisemättömiä paksuuksia. Mikroskooppiset juuret löytyvät kantojen koko pinnalta. Kosketuksessa kostean alustan kanssa ne aktivoituvat välittömästi ja alkavat kasvaa. Kukanviljelijät käyttävät sitä menestyksekkäästi lisääntymiseen.

Parametrit

Tradeskancian keinotekoinen seppele on 190 cm pitkä . Yhdessä muovista valmistetussa varressa on jopa 121 kappaletta kauniita viininpunaisia lehtiä, joissa on koristeelliset valko-vihreät raidat, mikä luo niiden kauniin piirustuksen. Lehdet ovat erittäin pehmeitä kosketukseen. Ne on valmistettu laadukkaasta muovista. Ne toimivat erittäin luonnollisella realistisella ilmeellä.

Sijainti

Keinotekoinen Tradeskancia -seppeleemme, jonka pituus on pystysuora tai vaakasuora viiva, korostaa tai kehystää täydellisesti koko huonekalusi olohuoneessa tai makuuhuoneessa. Se täyttää täydellisesti "kuuron" tilan. Luo kaunis ketju useista kappaleista. Aseta ne ovien päälle, ikkunoiden ympärille, portaiden kaiteisiin tai venytä ne huoneen poikki. Se sopii hyvin erilaisten ikebanojen täyttämiseen pöydälle tai lipastoon. Jos sisustuksessasi on arkkitehtoninen elementti, kuten pylväs , voit korostaa sen Tradeskancian keinotekoisella seppeleellä.

Yhdistelmä

Jos päätät käyttää Tradeskancian keinotekoista seppeleä pöydän järjestelyyn, suosittelemme yhdistämään sen kukkiimme, kuten ruusuun, orkideaan tai liljaan. Saat pehmeän ja tyylikkään sisustuksen, joka tekee sisätiloistasi viihtyisän. Saat aikaan miellyttävän kodin tunteen. Päinvastoin, jos haluat saavuttaa yhdistelmiä, tavoita violetti laventeli. Jauhepunaisella tai mentolilla se näyttää erittäin lempeältä. Tai anna tämän kauniin seppeleen roikkua katosta, saat erittäin ilmavan tilan erottelun.

Parametrit

Tuotekoodi 20223
Päättäväisyys sisustus
Pituus 190 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 8.5 cm
Lehden leveys 4 cm
Arkkien lukumäärä 121 ks
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä, violetti
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!