Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen seppele Potosovec 190 cm

Alennus
23 %
Alun perin
12 €
Vain tänään
9,19 € DPH: n kanssa
7,41 € ilman arvonlisäveroa
460 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Potosovec -sukuun kuuluu useita kymmeniä Aronidae -heimoon kuuluvia kasvilajeja. Potosovec on yksi yleisimmin kasvatetuista huonekasveista. Lehdet voivat kasvaa jopa 15 cm: n kokoisiksi, ovat nahkaisia ja sydämen muotoisia. Se on kiipeily monivuotinen. Lehtien akselien varressa Potosovec muodostaa ilmavia juuria, etenkin kosteassa ympäristössä. Se tykkää kietoutua tuen ympärille, johon se on kiinnitetty näiden juurien avulla. Luonnollisissa olosuhteissa Potosovec muodostaa puumaisten kasvien aluskasvillisuuden. Se tarttuu puunrunkoihin ilmajuurillaan ja nousee korkeammalle niiden yläpuolelle. Se kasvaa nopeasti ja on erittäin elinkelpoinen. Tämän kasvin mielenkiintoinen ja hyödyllinen piirre on, että se puhdistaa ilman epäpuhtauksista ja on edelleen myrkyllinen.

Esiintyminen

Potosovec on kiipeily, nopeasti kasvava kasvi, joka on kotoisin Indonesiasta. Tunnet hänet täällä myös "outona Janko". Löydät sen useimmista osista maailmaa. Esimerkiksi Kaakkois -Aasiassa, Indonesiassa ja Salomonsaarilla. Trooppisissa sademetsissä se on kaunis kasvi, joka haluaa kiivetä puihin, usein huimaavaan korkeuteen.

Parametrit

Keinotekoinen seppele Potosovec on 190 cm pitkä. Se koostuu yhdestä muovivarresta ja 113 erikokoisesta keinotekoisesta lehdestä, jotka ovat yhtä eläviä kosketukseen. Se kiehtoo sinua ainutlaatuisella vaalealla ja tummanvihreällä värillä kontrastiväristen pisteiden muodossa, mikä luo mielenkiintoisen lehtipiirustuksen. Seppeleemme Potosovec on sisäkasvi, joka näyttää hyvin realistiselta.

Sijainti

Kasvi voi olla suuri osa modernia asuntoa, vaikka se on pikemminkin yhdistetty perinteiseen sisustukseen. Potosovecia voidaan käyttää sekä pienemmissä että suuremmissa sisätiloissa , olohuoneessa tai ruokasalissa . Voit myös käyttää Potosovecia tilan jakamiseen, joko perinteisten verhojen tai vihreiden seinien muodossa, jotka vievät kauniisti tilan ja tuovat luonnollisen vehreyden kauneuden kotiisi hetkessä.

Yhdistelmät

Keinotekoinen seppeleemme Potosovec edustaa todella alkuperäistä koristustapaa. Sen mielenkiintoinen luonnollinen vihreä väri on todella unohtumaton. Siksi on erittäin tarkoituksenmukaista antaa sen erottua ja valita yhdistettäessä vähemmän merkittäviä kasveja. Suuremman ja vieläkin värikkäämmän vaikutuksen aikaansaamiseksi suosittelemme yhdistämään useat näistä seppeleistä yhdeksi. Saat loistavan värikkään sisustuksen, jota et todellakaan tarvitse mitään muuta.

Parametrit

Tuotekoodi 20213
Päättäväisyys sisustus
Pituus 190 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 10 cm
Lehden leveys 7 cm
Arkkien lukumäärä 113 ks
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!