Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen seppele Taro Araceae vihreä 190 cm

Alennus
23 %
Alun perin
12 €
Vain tänään
9,19 € DPH: n kanssa
7,41 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Taro, me tunnemme täällä nimellä Allocation. Allokointi on Araceae -suvun lehtimäisten juurakoiden tai mukuloiden monivuotisten kukkien suku. Se on mukulainen ruohokasvi, lehtipuu, jolla on kauniisti muotoiltu kasvu. Sopii kasvatukseen huonekasvina. Allokointi on koristeellinen, ikivihreä kasvi, jolla on suuret, nuolen muotoiset lehdet suurilla varret. Molemmin puolin olevat suuret suonet koristavat lehtiä. Allokointi on suuri kasvi, jolla on suuret juuret. Varsi saavuttaa joskus 2 metriä, varret 1 metrin pituuden. Lehdet ovat munanmuotoisia ja sydämenmuotoisia, ja ne ovat erittäin suuria, niiden pituus on 30 cm ja leveys 40 cm. Siinä on erittäin suuret vihreät nuolenmuotoiset lehdet, joissa on erilaiset suonet. Allokointi on termofiilinen kasvi.

Esiintyminen

Se tulee yksinomaan vanhan maailman tropiikista ja subtrooppisista alueista. Laajennusalue ulottuu Intiasta Etelä -Kiinan, Indokiinan ja Kaakkois -Aasian kautta Australiaan ja Oseaniaan. Joitakin lajeja kasvatetaan maailman tropiikissa. Allokointi kasvaa useimmiten kosteiden trooppisten ja subtrooppisten metsien aluskasvillisuudessa. Ne etsivät melko löysää kasvillisuutta ja kasvavat usein vesistöjen varrella osittain varjossa.

Parametrit

Keinotekoinen seppeleemme Taro on 190 cm pitkä, toisessa muovista valmistetussa varressa on jopa 113 kappaletta kauniita vihreitä lehtiä, ja kontrastivärinen vaaleanvihreä piirustus kohti lehtiä. Lehdet ovat erittäin pehmeitä kosketukseen, vaikka niiden valmistukseen käytettiin muovia, ne näyttävät erittäin luonnollisilta ja realistisilta sekä kosketuksessa että ulkonäöltään.

Sijainti

Tämä seppele on suunniteltu sisätiloihin , ja se sopii täydentämään olohuonetta , työhuoneita ja paikkoja, joissa elävä kasvi ei saisi tarpeeksi valoa tai säännöllistä hoitoa. Se virkistää jokaisen tilan luonnollisella kauneudellaan. Se on erittäin merkittävä lisä kaikkiin huoneisiin, jotka täyttävät miellyttävän mukavuuden. Se sopii hyvin erilaisten ikebanojen täyttämiseen pöydälle tai lipastoon.

Yhdistelmät

Taron keinotekoinen seppele voidaan yhdistää kauniisti erilaisiin oksiin, mutta myös muihin tarjoamiamme seppeleisiin. Sinun ei myöskään tarvitse pelätä yhdistää tätä garlandia kukkiviin kasveihimme. Rikkaamman äänenvoimakkuuden saamiseksi valitse esimerkiksi lisää tämän seppeleen kappaleita ja anna näiden kauniiden seppeleiden vain roikkua katosta, jolloin saat erittäin ilmavan tilan erottelun.

Parametrit

Tuotekoodi 20218
Päättäväisyys sisustus
Pituus 190 cm
Rungon / varren pituus 190 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden leveys 8 cm
Lehden pituus 10 cm
Arkkien lukumäärä 113 ks
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri vihreä
Lehtien väri vihreä, Valkoinen
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!