Ota meihin yhteyttä info@hk-green.sk

Keinotekoinen puu Ficus 180 cm

149 € DPH: n kanssa
50 kpl varastossa heti lähetettäväksi
Sinun talollasi keskiviikko 26. tammikuuta

Kuvaus

Ominaisuudet

Ficus on aina vihreä koristepuu, joka on yksi suosituimmista huonekasveista. Siinä on hieman roikkuvat oksat ja munaiset terävät lehdet. Ne ovat yleensä väriltään syvän vihreitä, ja usein kasvatetaan myös kasveja, joilla on kirjava lehti. Muutaman vuoden kuluttua pieni Ficus kasvaa huonekasvilla ja voi kasvaa usean metrin korkeuteen. Ficus pitää paljon kirkkaasta ja hajavalosta, mutta ei suorasta auringonvalosta. Se kukoistaa normaalissa huoneenlämpötilassa jopa 24 ° C, talvella lämpötilan ei pitäisi laskea alle 15 ° C. Laitos ei siedä suuria lämpötilan vaihteluita ja vedoksia. Talvikuukausina kasvattaa sitä tungosta.

Esiintyminen

Kasvin alkuperäinen maaperä on Malesian, Filippiinien, Uuden -Guinean ja Indonesian metsät. Esimerkiksi Uudessa -Guineassa suurin Ficus kasvaa - ne voivat saavuttaa yli 40 metrin korkeuden ja 4-5 metrin paksuuden, mutta kotona se ei kasva yli kaksi metriä. Näillä kukilla on suuret kiiltävät lehdet, jotka putoavat alas ja maito mehu. Se tunnetaan Latinalaisessa Amerikassa, jossa tätä mehua käytetään lääkkeiden valmistamiseen, jotka liuottavat kasvaimia. Indonesiassa ja erityisesti Intiassa Ficusta pidetään pyhänä kasvina, joka tarjoaa hengellisyyttä ja valaistumista. Asukkaat näkevät sen usein temppeleissä. Itäisen filosofian mukaan Ficus kasvattaa positiivista energiaa talossa.

Parametrit

Keinotekoinen Fikus -puumme on 180 cm korkea, sisältäen peruskukkaruukun. Siinä on 2 runkoa luonnonpuuta, joiden päälle on asetettu runsaasti lehtikruunuja. Lehdet ovat muovia, mutta ne näyttävät kosketukselta eläviltä. Niiden väri on vaalea ja tummanvihreä, ja lehtien reunoilla on kerman yhdistelmä. Keinotekoinen Fikus on sisäkasvi, joka toimitetaan perusmuovisessa kukkaruukussa , jonka halkaisija on 20,32 cm . Keinotekoisen alustan pinta on peitetty sammalilla.

Sijainti

Kaunis Fikus, joka jäljittelee uskollisesti sen elävää muotoa, kaunistaa kotisi erittäin kauniisti. On kuitenkin tarpeen sijoittaa se oikeaan paikkaan, jossa sen kauneus voi ilmetä täysin. Olitpa sitten toimistossa , olohuoneessa tai käytävällä - tämä helmi sopii todella mihin tahansa. Se on erittäin hyvä valinta myös erittäin vaativiin sisätiloihin (valon puute, tupakointialueet, vaikeasti saavutettavat alueet).

Yhdistelmät

Keinotekoinen Ficus on myydyin tuotteemme. Hän moninkertaistaa kauneutensa Zamiokulkasan , Dífenbachien seurassa , mutta myös erilaisten bonsai -lajien kanssa. Fikusille suosittelemme myös, että valitset mukavan koristekukkaruukun, joka sopii sekä kasvi- että valittuun sisustukseen. Oikein valittu kukkaruukku voi tehdä todellisia ihmeitä. Yksiväriset kukkaruukut, mieluiten pehmeissä väreissä, sopivat täydellisesti keinotekoiseen Ficukseen. Valikoimastamme löydät myös laajan valikoiman kukkaruukkuja.

Parametrit

Tuotekoodi 20087
Korkeus 180 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 17 cm
Sisähalkaisija 19.8 cm
Varren / varren lukumäärä 2 ks
Varsi / varren materiaali puu
Lehden korkeus 6 cm
Lehden leveys 3.5 cm
Arkkien lukumäärä 2420 ks
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri Ruskea
Haaran väri Ruskea
Lehtien väri vihreä, Valkoinen
Rungon / varren korkeus 65 cm
UV -suoja ei
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!