Ota meihin yhteyttä info@hk-green.sk

Keinotekoinen palmupuu Havaiji 195 cm

Alennus
8 %
Alun perin
140 €
Vain tänään
129 € DPH: n kanssa
40 kpl varastossa heti lähetettäväksi
Sinun talollasi keskiviikko 26. tammikuuta

Kuvaus

Ominaisuudet

Palma Havaiji on kasvi, jonka sukutaulu ulottuu aina Madagaskariin asti. Alueellamme se näkyy kuitenkin pääasiassa klassisena huonekasvina. Sen varret päättyvät yleensä tuulettimen muotoisiin, kaareviin lehtiin, jotka on järjestetty vastakkaisiin suuntiin. Lehtien pituus voi olla jopa 1,2 metriä. Luonnollisessa ympäristössä se voi kasvaa 15 metrin korkeuteen. Se kasvaa hyvin hitaasti ja on helppo hoitaa. Palmu on siirrettävä joka toinen vuosi. Kasvillisuuden aikana kämmen on sijoitettava hyvin ilmastoituun paikkaan. Talvella se ei vahingoita sitä, vaikka se altistuisi suoralle, terävälle auringonvalolle. Se vaatii yli 16 asteen lämpötilan ja korkeamman kosteuden.

Esiintyminen

Palmu, joka on kotoisin Malesiasta ja kasvaa nyt kaikkialla Aasiassa, on yksi maailman suosituimmista kasveista. Se on yleisin Thaimaassa, Vietnamissa, Malesiassa, Burmassa ja Sri Lankassa. Sitä kasvatetaan tällä hetkellä Itä -Afrikassa. Euroopassa lauhkealla vyöhykkeellä, jossa vuodenajat vaihtelevat suuresta lämmöstä ja päinvastoin kylmän talven kanssa, palmut eivät ole yleinen kasvi. Tämä johtuu pääasiassa erittäin ankaran talven mahdollisuudesta, jolloin jopa kaikkein kestävimmät palmulajit voivat jäätyä ja kuolla.

Parametrit

Keinotekoinen Havaijin palmu, kukkaruukku mukaan lukien, on 195 cm korkea. Se toimitetaan perusmuovisessa kukkaruukussa , jonka halkaisija on 20,32 cm, ja se on peitetty sammalilla keinotekoisen alustan pinnalla. Se koostuu viidestä keinotekoisesta vihreästä varresta ja 24 lehdestä, jotka on valmistettu laadukkaasta muovista, mutta ovat eläviä kosketukseen. Kämmenlehdet kopioivat hyvin kämmenen todelliset lehdet paitsi muodoltaan myös luonnolliselta vihreältä väriltään.

Sijainti

Keinotekoinen palmupuumme Havaiji on kaunis puu, joka sopii ihanteellisesti kotiisi tai toimistoosi . Se on suunniteltu sisätiloihin , ja se on ihanteellinen lisävaruste. Jos tarvitset huoneen huoneessa, jossa ei ole tarpeeksi valoa, keinotekoinen palmu on oikea valinta. Palmuja alkaa näkyä jälleen modernissa sisustuksessa . Ne toimivat hallitsevasti tilassa ja tuovat siihen harmoniaa. Se näyttää edelleen houkuttelevalta. Se erottuu eniten huoneen nurkassa tai kaapin reunassa. Soveltuu käytettäväksi myös erittäin vaativissa sisätiloissa (valon puute, tupakointialueet). Sitä on helppo käsitellä ja se takaa pitkän käyttöiän ilman huoltoa.

Yhdistelmät

Palma Havaiji erottuu myös kauniisti yksilönä. Jos unelmasi on luoda täydellinen vehreyskeidas, se suosittelee yhdistelmää eri palmujen tai muiden Araceae -perheen keinotekoisten puiden muunnelmien kanssa, kuten: Anthurium, Philodendron tai Kala, joiden kanssa yhdessä luodaan harmoninen sisustus ja löytyy myös laajasta valikoimastamme verkkokaupasta. Suositeltavia koristekukkaruukkuja voi tilata myös meiltä erikseen.

Parametrit

Tuotekoodi 20012
Korkeus 195 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 17 cm
Sisähalkaisija 20 cm
Varren / varren lukumäärä 5 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran pituus 115 cm
Oksien määrä 24 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden pituus 115 cm
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri vihreä
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Rungon / varren korkeus 66 cm
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!