Ota meihin yhteyttä info@hk-green.sk

Keinotekoinen kämmen Areca 170 cm

149 € DPH: n kanssa
40 kpl varastossa heti lähetettäväksi
Sinun talollasi keskiviikko 26. tammikuuta

Kuvaus

Ominaisuudet

Palma Areca on suosittu alueellamme lähinnä klassisena huonekasvina. Sen varsi, joka on erityisen pystyssä, muistuttaa ainutlaatuista Bamboo -kasvia. Nämä varret päättyvät yleensä tuulettimen muotoisiin, kaareviin lehtiin, jotka on järjestetty vastakkaisiin suuntiin. Lehdet voivat saavuttaa uskomattoman 1,2 metrin pituuden.

Rungon päälle kasvavat lehdet ovat melkein aina kämmen- tai höyhenmäisiä, varret ovat aina vihreitä. Suuri osa tämän kämmenen rungoista on pensashaarautuneita, sen lehdet on jaettu suureen määrään höyhen muotoisia kiiltäviä pareja. Ilman parantamisen ansiosta kasvi edistää miellyttävää sisäilmaa.

Esiintyminen

Areca on trooppinen palmu, kotoisin Madagaskarilta ja Tansaniasta. Höyhenpeitteisten lehtiensä vuoksi se on yksi houkuttelevimmista palmuista. Yhteensä on yli 50 lajia. Se on hoikka palmu, joka on muodostanut runkoja vuosien varrella. Se saavuttaa keskimääräisen korkeuden 3 metriä, mutta voi saavuttaa 6 metriä. Lehdet ovat höyhenpeitteisiä, kaarevia, vihreitä ja 2-3 metriä pitkiä.

Parametrit

Keinotekoinen palmumme Areca on 170 cm korkea sisäkasvi, joka sisältää peruskukkaruukun. Se toimitetaan asennettuna perusmuoviseen kukkaruukkuun , jonka halkaisija on 20,32 cm ja jonka pinta on peitetty keinotekoisen sammalta jäljitelmällä. Siinä on yhdeksän muovirunkoa, jotka on kääritty luonnonpuukuituun, joten ne näyttävät erittäin realistisilta. Palmassa on 27 kaunista vihreää muovista oksaa, joita on vaikea sanoa eläviltä.

Sijainti

Voit sijoittaa Areca -kämmenemme mihin tahansa. Se on kaunis kasvi, joka sopii autonäyttelyihin , koulutiloihin , ostoskeskuksiin, teattereihin, mutta myös kotiisi . Läsnäolollaan se hengittää kotiisi hieman eksoottisuutta ja täyttää sen miellyttävällä hyvinvoinnilla. Se on myös erinomainen ratkaisu allergikoille tai perheille, joilla on pieniä lapsia tai lemmikkejä, joissa elävillä kasveilla ei olisi mahdollisuutta kasvaa.

Yhdistelmät

Palma Areca on erinomainen kumppani mille tahansa muulle palmulle , puulle tai kasville . Tällaisessa yhdistelmässä voit luoda kauniin vihreän koostumuksen. Joten napista olohuoneesi tai aulasi. Keinotekoisen palmumme Arecan kauneutta ja loistoa korostetaan edelleen valitsemalla oikea kukkaruukku. Löydät mainitut tuotteet ja kukkaruukut tarjouksestamme verkkokaupastamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20011
Korkeus 170 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Leveys 60 cm
Aseta korkeus 15 cm
Sisähalkaisija 20 cm
Varren / varren lukumäärä 9 ks
Varsi / varren materiaali muovi-, puu
Haaran korkeus 60 cm
Oksien määrä 27 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden pituus 50 cm
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri vihreä, Ruskea
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Rungon / varren korkeus 60 cm
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!