Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Calladium kaksivärinen 50 cm

Alennus
18 %
Alun perin
10 €
Vain tänään
8,19 € DPH: n kanssa
6,60 € ilman arvonlisäveroa
600 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Caladium on Araceae -heimoon kuuluvien kukkien kasvi. Se tunnetaan yleisellä nimellä norsun korva, Jeesuksen sydän tai enkelin siivet. Caladium -laji sisältää seitsemän lajia. Ne kasvavat avoimilla metsäalueilla ja jokirannoilla. Villikasvit kasvavat 40-90 cm: n korkeuteen ja lehdet ovat yleensä 15-45 cm pitkiä. Calladium on täydellinen moderniin, vaaleaan minimalistiseen sisustukseen. Tämän kaukaisesta Brasiliasta kotoisin olevan trooppisen kasvin lehdet ovat hyvin ohuita ja muistuttavat paperiarkkia. Lajikkeista riippuen ne voivat olla väriltään vaaleanpunaisia tai punaisia, ne voivat olla myös valkoisia, vihreitä ja monivärisiä. Niillä on yleensä vahvat verisuonikimput, mikä tekee niistä epätavallisia ja mielenkiintoisia. Kukka on vihertävä ja hyvin huomaamaton. Kasvin kauneus on siis lähinnä lehdissä.

Esiintyminen

Calladium on trooppinen kasvi, joka on peräisin Etelä- ja Keski -Amerikasta, mutta on myös kotieläiminä Intiassa, jopa joissakin Afrikan osissa ja erilaisilla trooppisilla saarilla, ja sitä on kasvatettu Euroopassa 1700 -luvun lopulta lähtien. Useita lajeja kasvatetaan koristekasveina, koska niiden suuret nuolenmuotoiset lehdet on merkitty erilaisilla kuvioilla valkoisella, vaaleanpunaisella ja punaisella.

Parametrit

Meidän Calladium on 50 cm korkea. Siinä on yksi vihreä keinotekoinen varsi, jolla on 8 haaraa. Näillä oksilla alkaa 18 vihreänvalkoista realistisen näköistä lehteä, joissa on kaunis kuvio ja kauniisti korostettu suonen. Vaikka ne ovat muovia, ne näyttävät kosketukselta eläviltä. Tulee ilman kukkaruukkua . Kasvi sisältää kuitenkin urituskaran , jonka avulla voit sijoittaa sen helposti mihin tahansa mielikuvituksesi mukaan.

Sijainti

Calladium on sisäkasvi . Sen realistinen ulkonäkö, meidän Calladium voi mukavasti elävöittää kodin tai missä tahansa muussa ympäristössä, jossa päätät panostettava Calladium. Sinun ei myöskään tarvitse pelätä sijoittaa sitä toisen kasvin tai kukan viereen. Uravarren ansiosta se voidaan helposti ankkuroida koristeelliseen kukkaruukkuun, koska tämä kasvi toimitetaan ilman sisävuoria tai koristeellista kukkaruukkua.

Yhdistelmät

Vaikka Kaládium ei ehkä näytä niin hyvältä, se täydentää hienosti Krotónovcamia, hirviötä tai Difenbachiamaa. Mutta et todellakaan tee huonoa päätöstä, jos yhdistät tämän Calladiumin kukkiin, kuten Orkidea . Löydät myös laajan valikoiman kukkaruukkuja verkkosivuiltamme. Haluaisimme suositella valkoista kukkaruukkua Kladille, mutta et varmasti tee virhettä, jos valitset kukkaruukun, jolla on konkreettinen aihe tai jopa monivärinen. Tarjouksestamme voit myös valita koristelastuja tai kiviä ja niiden avulla voit koristella järjestelysi kauniisti.

Parametrit

Tuotekoodi 20247
Korkeus 50 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Rungon / varren pituus 7 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Oksien määrä 9 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden leveys 12 cm
Lehden pituus 15 cm
Arkkien lukumäärä 18 ks
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä, Valkoinen

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!