Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Dífenbachia valkoinen 50 cm

Alennus
40 %
Alun perin
11 €
Vain tänään
6,59 € DPH: n kanssa
5,31 € ilman arvonlisäveroa
600 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Difenbachia on erittäin houkutteleva kasvi. Tähän sukuun kuuluu noin kaksikymmentä lajia. Ne kuuluvat Araceae -perheeseen . Dífenbachialla on leveät, selvästi rajatut lehdet, joissa on silmiinpistävä kuvio, joka vaihtelee lajin mukaan. Viime aikoihin asti niitä on voitu kasvattaa vain keräilijöiden trooppisissa kasvihuoneissa, mutta pienellä tietämyksellä ja huolellisuudella nykyään saatavilla olevia lajikkeita voidaan kasvattaa myös asunnossa. Dífenbachian mehun sanotaan olevan erittäin myrkyllistä, joten kädet on pestävä kasvin käsittelyn jälkeen. Difenbachia menettää luonnollisesti alemmat lehdet kasvun aikana. Tavaratila voi olla erittäin korkea ja vaikea käsitellä.

Esiintyminen

Dífenbachie asuu Etelä -Amerikan sademetsissä. Niissä se kasvaa täyteen kauneuteen ja kokoon. Suurten lehtien ansiosta, joilla oli mukava keltainen rakenne, se alkoi päästä Etelä -Amerikan kotitalouksien sademetsiin, josta se levisi välittömästi muualle planeetalle. Koska se on erittäin mukautuva, se menestyy ilman ongelmia myös paikallisissa olosuhteissa.

Parametrit

Difenbachian valkoisen keinotekoinen haara on 50 cm korkea. Sen varsi on valmistettu korkealaatuisesta muovista. Tässä varressa on 8 pienempää haaraa, jotka on valmistettu samasta materiaalista kuin varsi. Oksa sisältää myös 18 muovista tehtyä lehteä, jotka ovat kosketukseltaan eläviä, ja tämä auttaa täydentämään koko oksan realistisen vaikutuksen. Dífenbachian lehdet ovat todella kauniisti värjätyt. Reunojen lehdet ovat tummanvihreitä, kohti keskustaa ne muuttuvat luonnollisesti vaaleanvihreiksi ja keskellä kermaiseksi. Varren avulla voit helposti asettaa tämän oksan valitsemallesi kukkaruukulle, koska tämä tuote toimitetaan ilman sisävuorta tai koristeellista kukkaruukkua.

Sijainti

Tämä Difenbachia on suunniteltu sisäkäyttöön, koska se ei kestä UV -säteilyä, joten sitä ei saa altistaa suoralle auringonvalolle. Kokonsa ansiosta se voidaan sijoittaa kauniisti yöpöydälle , hyllylle tai jopa työpöydälle . Yksi sen suurimmista eduista on sen realistinen ulkonäkö lehtien luonnollisten värien kauniin varjostuksen ansiosta. Siksi voit helposti sijoittaa sen elävien kasvien joukkoon. Luonnollisella kauneudellaan se elvyttää ja täyttää tilan miellyttävällä hyvinvoinnilla.

Yhdistelmät

Keinotekoinen kasvi Difenbachie kirkastaa ympäristöä realistisella ulkonäöltään ja kauniilla lehtien piirtämisellä. Mutta hänen ei tarvitse olla yksin, ja voit täydentää sitä muilla Difenbachia -lajeilla, saniaisilla tai erityyppisillä mehikasveilla. Tämä luo todella kauniin koristeen, jonka voit sijoittaa mihin tahansa. Voit kuitenkin sijoittaa Dífenbachian keinotekoisen kasvin kauniiseen kukkaruukkuun, joka sopii täydellisesti sisustukseesi. Voimme suositella kukkaruukkua, kuten Beton -kulhon harmaa tai Rocka -kukkaruukku. Voit myös tehdä tämän istutuksen ruukussa erityiseksi koristekivillä tai koristelastuilla, joita tietysti löydät myös tarjouksestamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20246
Korkeus 50 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 15 cm
Oksien määrä 9 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden korkeus 19 cm
Lehden leveys 11 cm
Arkkien lukumäärä 18 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä, Valkoinen
Karan pituus 8 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!