Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen japanilainen muratti 45 cm

Alennus
22 %
Alun perin
9,10 €
Vain tänään
7,09 € DPH: n kanssa
5,72 € ilman arvonlisäveroa
600 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Euonymus japonicus on Celastraceae -heimoon kuuluvien kukkien kasvilaji, kotoisin Japanista, Koreasta ja Kiinasta. Se on aina vihreä pensas tai pieni puu, joka kasvaa 2-8 m korkeuteen, vastakkaisilla 3-7 cm pitkillä soikeilla lehdillä ja hienoilla hammastetuilla reunoilla. Kukat ovat huomaamattomia, vihertävänvalkoisia, halkaisijaltaan 5 mm.

Esiintyminen

Alun perin Japanista, Koreasta ja Kiinasta. He pitävät läpäisevää, ravitsevaa ja melko kosteaa maaperää tuulisissa paikoissa. Juurtumisen jälkeen he sietävät kuivuutta hyvin. Japanista peräisin olevat korkeammat suojalasit ovat ihanteellisia leutoihin ja lämpimiin paikkoihin. Kiinasta peräisin olevat alemmat lajit ja lajikkeet ovat hieman kestävämpiä. Ne kestävät lämpötilan laskua -30 ⁰C ja arvostavat lievästi happamia alustoja.

Parametrit

Keinotekoinen japanilainen muratti on vihreällä muovivarrella, 45 cm korkea . Se koostuu 8 oksasta, joilla on tummanvihreät lehdet, jotka on vuorattu valkoisella värillä. Lehdet on valmistettu muovista, mutta ne näyttävät kosketukselta eläviltä. Niiden määrä on 120 kpl. Kukkaruukku ei kuulu pakkaukseen. Muratti on viimeistelty urituskaralla , jonka ansiosta voit helposti sijoittaa kasvin valitsemallesi kukkaruukulle tai muuhun järjestelyyn.

Sijainti

Keinotekoinen japanilainen muratti sopii kaikkiin sisätilojen huoneisiin. Sen houkutteleva ulkonäkö miellyttää toimistoa tai ravintoloita tai kahviloita. Se erottuu kukkapenkillä tai ikkunalaudalla . Hienosti valittu kukkaruukku antaa tälle kasville todella viehättävän ilmeen.

Yhdistelmät

Jos päätät luoda koostumuksen useista keinotekoisista kasveista, suosittelemme, että valitset yhdistelmän keinotekoisia kasveja, joilla on syvempiä ominaisuuksia, kuten punainen Anthurium, vaaleanpunainen hortensia, punainen tai Fiton, jotka löytyvät tarjouksestamme. Valitsetpa klassisen kukkaruukun tai laatikon, mikä tahansa valinta todistaa tämän kasvin.

Parametrit

Tuotekoodi 20198
Korkeus 45 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Oksien määrä 8 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden korkeus 7 cm
Lehden leveys 3.5 cm
Arkkien lukumäärä 120 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Karan pituus 9 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!