Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Pavinič punainen 45 cm

Alennus
40 %
Alun perin
9,70 €
Vain tänään
5,79 € DPH: n kanssa
4,67 € ilman arvonlisäveroa
600 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Pavínič červená on todellinen lezúň, joka kiinnitetään muuraus- ja puupintoihin ilmajuurikiinnikkeillä. Lehdet ovat yksinkertaisia tai kämmenmuotoisia. Keväällä Paviničin uudet lehdet ovat punertavia, kesällä vihreitä ja syksyllä punertavia. Kasvit tuottavat huomaamattomia kukkia, joista muodostuu tummansinisiä marjoja.

Esiintyminen

Muinaiset kreikkalaiset suhtautuivat myönteisesti kukkaan ja pitivät sitä lähes pyhänä kasvina. Ranskassa Red Pavinicia käytetään metsien suojelemiseen tulipaloilta. Käytännössä Pavinič on merkittävä hämmästyttävän vaatimattomuudestaan ja sitkeydestään. Lisäksi juurruttaminen uuteen paikkaan on suhteellisen helppoa ja kasvaa nopeasti. Kiipeilykasvit voivat puhaltaa elämää paljaalle tiiliseinälle, pergolalle, aidalle tai muulle rakenteelle ja tehdä siitä vihreämpää ja ystävällisempää. Lisäksi vaeltavia kasveja käytetään usein epämiellyttävien seinien, pylväiden ja rakenteiden peittämiseen.

Parametrit

Keinotekoinen kasvi Pavinič červený on 45 cm korkea, siinä on 8 muovista valmistettua haaraa, joilla on 70 erilaista väriä ja kokoa. Monien on vaikea uskoa, että se on kopio. Ne luovat kauniin ja luonnollisen kontrastin. Tämä kasvi sisältää urituskaran , joten voit helposti sisällyttää sen mihin tahansa järjestelyyn . Jos päätät sijoittaa paviljongin kukkaruukkuun, suosittelemme valitsemaan laajan valikoimamme.

Sijainti

Keinotekoinen Pavinič -punaiseni on suunniteltu sisätiloihin , se voi koristaa ripustussarjan, ikkunaraot, ikkunalaudat, kaapit tai portaat . Mielenkiintoisten kirjeidensä ansiosta ne ovat kaunistaneet jokaisen kodin, toimiston tai hotellin vastaanoton tilan. Yritä laittaa paviljonki yksinkertaisesti maljakkoon, saatat yllättyä siitä, kuinka se voi muuttaa sisustusta.

Yhdistelmä

Syksy on maaginen yhdellä sanalla. Joten miksi et inspiroidu täällä, kun vaihdat sisustusta? Yritä kääriä asunto tai talo tyypillisillä luonnollisilla syksyn väreillä. Keinotekoinen kasvi Pavinič červená on ihanteellinen syksyn koristeluun. Verkkosivuiltamme löydät useita keinotekoisia kasveja kauniin koostumuksen luomiseksi. Suosittelemme yhdistämään rypäleiden, eukalyptuksen ja erilaisten keinotekoisten ruohojen rypyt. Omenan oksa tai ohdake sopii yhteen upeasti. Viimeistele kokonaisuus valitsemalla laaja valikoima kukkaruukkuja, jotka sopivat täydellisesti sisustukseesi ja joita Pavinič korostaa vieläkin enemmän. Loistava valinta.

Parametrit

Tuotekoodi 20190
Korkeus 45 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Leveys 25 cm
Haaran pituus 10 cm
Oksien määrä 8 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden leveys 9 cm
Lehden pituus 10 cm
Arkkien lukumäärä 70 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri Punainen
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!