Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Taro Araceae 45 cm

Alennus
22 %
Alun perin
9,10 €
Vain tänään
7,09 € DPH: n kanssa
5,72 € ilman arvonlisäveroa
600 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Araceae on yksisirkkaisia kukkivia kasveja. Kutsutaan myös jako maassamme. Taro on trooppinen kasvi, jota kasvatetaan pääasiassa syötävistä mukuloistaan. Se on yleisimpiä lajeja useista Araceae -perheen kasveista, joita käytetään vihanneksina mukuloiden , lehtien ja varsien tuotantoon . Taro -mukulat ovat peruselintarvike Afrikan, meren ja Etelä -Aasian kulttuureissa, ja uskotaan, että Taro oli yksi ensimmäisistä viljellyistä kasveista.

Eri muotoisia ja kokoisia kasveja. Lehdet voivat olla kooltaan jopa 40 cm × 24,8 cm ja niillä voi olla munanmuotoinen sydämen muoto ja selkeät suonet.

Sopii kasvatukseen huonekasvina. Allokointi on koristeellinen, ikivihreä kasvi, jolla on suuret, nuolen muotoiset lehdet suurilla varret. Molemmin puolin olevat suuret suonet koristavat lehtiä. Taro on suuri kasvi, jolla on suuret juuret. Varsi saavuttaa joskus 2 metriä, varret 1 metrin pituuden. Allokointi on termofiilinen kasvi.

Esiintyminen

Taron uskotaan olevan kotoisin Etelä -Intiasta ja Kaakkois -Aasiasta, mutta se on laajalti naturalisoitu. Sen uskotaan tulevan Indomalajan alueelta, mahdollisesti Itä -Intiasta, Nepalista ja Bangladeshista. Se levisi viljelyllä itään Kaakkois -Aasiaan, Itä -Aasiaan ja Tyynenmeren saarille länteen Egyptiin ja Välimeren itäosaan ja sitten etelään ja länteen sieltä Itä -Afrikkaan ja Länsi -Afrikkaan, missä se levisi Karibialle ja Amerikkaan.

Parametrit

Keinotekoinen kasvi Taro Araceae on 45 cm korkea ja toimitetaan ilman kukkaruukkua . Sen 8 varret on valmistettu korkealaatuisesta muovista, samoin kuin sen 70 vihreää lehteä, jotka muuttuvat vaaleanvihreiksi kohti keskustaa. Niitä ei todellakaan voi erottaa elävistä. Tämä keinotekoinen kasvi sisältää urituskaran, jonka avulla voit järjestää sen oman ideasi mukaan.

Sijainti

Keinotekoinen kasvi Taro Araceae on erittäin kaunis ja näyttää hämmästyttävän todelliselta, ja se on tervetullut lisä kaikkiin asuintiloihin ja toimistoihin. Keinotekoinen Taro on suunniteltu sisätiloihin . Se sopii myös vanhemmille, mutta erityisesti kirkkaille moderneille sisätiloille. Voit valita sisustuksen lajeista, jotka ovat koristeellisia lehtiä. Sisätiloissa voit sijoittaa sen ruokasaliin , viherhuoneeseen , keittiöön , mutta myös olohuoneeseen , jossa se on varmasti houkutteleva sisustus.

Yhdistelmä

Voit yhdistää yhden usean värin lajin, 2–3 lajia, jotka voit järjestää esimerkiksi korkeuden, leveyden mukaan ja lisätä ylivuotavia kasveja. Voit myös käyttää ikivihreitä puita, kääpiöhavupuita ja yksivuotisia, suuremmissa keraamisissa ja puisissa astioissa.

On mahdollista yhdistää todella suuri määrä kasveja, jotka yhdessä Taron kanssa luovat harmonisen sisustuksen. Suosittelemme myös tutustumaan laajaan kukkaruukkuvalikoimaamme, jolla voit täydentää sisustustasi tyylikkäästi.

Parametrit

Tuotekoodi 20192
Korkeus 45 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 10 cm
Oksien määrä 8 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden korkeus 11 cm
Lehden leveys 7.5 cm
Arkkien lukumäärä 70 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä, kelta-vihreä
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

5 z 5
5 1x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
1 arviointi