Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Saniainen 32 cm

Alennus
22 %
Alun perin
9,50 €
Vain tänään
7,39 € DPH: n kanssa
5,96 € ilman arvonlisäveroa
1020 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Metsissämme tavallinen saniainen saavuttaa jopa metrin korkeuden. Yksittäiset tai kaksinkertaiset höyhenpeitteiset lehdet muodostavat suppilon muotoisen ruusun kimpussa. Ne kasvavat lyhyestä hiipivästä ruosteisesta karvaisesta maan alla. Nuoret kevätlehdet rullataan tiukasti spiraaliksi, joka vähitellen kehittyy ja suoristuu pitkänomaiseksi teräksi, jossa on lansettimainen ääriviiva. Lehdet, joissa on runsaasti haarautuneita suonia, ovat samankaltaisia kuin siemenkasvien lehdet. Saniaisella ei ole erityistä assimilaatiota ja itiöitä. Esiliinalla peitetyt itiöt keskittyvät kasoiksi lehtien alapuolelle. Kuivaamalla veden itiöiden kansi repeytyy ja puhdistaa tien itiöiden läpi. Itiöt kantavat tuuli. Sopivassa paikassa se itää ja kasvattaa yksinkertaisen sydämenmuotoisen esikon, joka kantaa lisääntymiselimiä. Munasolun hedelmöityksen jälkeen muodostuu nuori saniainen. Uros -saniainen kasvaa lähes kaikkialla maailmassa ja ulottuu paikoin jopa alppialueelle. Jossain maan alla kerätään ja käytetään suoliston loisia vastaan. Se on kuitenkin vaarallinen lääke, koska koko kasvi, mutta erityisesti maaperä, ovat myrkyllisiä.

Esiintyminen

Saniaiset ovat maailman vanhimpia kasveja. Fossiilien jäännökset ovat 420 miljoonaa vuotta sitten. Ne olivat pitkään maapallon yleisimpiä kasveja. Kuulostaa uskomattomalta, mutta saniaisia on yli 10 000 eri lajia. Ne kasvavat siellä missä sataa ainakin vähän. Niitä ei esiinny luonnossa vain luonnossa aavikoilla ja paikoissa, joissa on pysyvä lumipeite. Saniaiset, joita kasvatetaan huonekasveina, ovat peräisin maailman trooppisista ja subtrooppisista alueista. Siksi niitä ei ole kovin helppo kasvattaa tavallisissa Slovakian asunnoissa. Mutta se ei ole täysin mahdotonta, ja siksi heillä on paljon kannattajia.

Parametrit

Keinotekoinen saniainen on 32 cm korkea ja 30 cm leveä . Siinä on yksi varsi, joka on valmistettu muovista, ja 18 lehteä, joita ei voi erottaa elävistä. Palamattoman materiaalin ansiosta se sopii sisätiloihin . UV -suoja takaa sinulle muuttumattoman ulkonäön ja värin, joten voit käyttää myös keinotekoista saniaista ulkona . Se tulee ilman kukkaruukkua. Siinä on kuitenkin urakara , joka yksinkertaistaa huomattavasti sen järjestelyä tai koristelua.

Sijainti

Keinotekoinen saniainen on loistava valinta asuntoosi tai toimistoosi todella laadukkaasti. Keinotekoisella kasvilla on monia etuja, ja meidän kasvomme näyttää edelleen elossa. Voit sijoittaa sen paikkoihin, joissa elävät kasvit eivät selviä. Keinotekoisen saniaisen ansiosta voit tuoda vihreän osan pimeisiin kulmiin tai uima -altaiden ja kylpyhuoneiden erittäin kosteaan ympäristöön. Keinotekoisia kasveja ei tarvitse kastella, istuttaa tai koskaan kasvattaa, joten paikka, jossa haluat sen, ei koskaan tule alkeelliseksi, tiukkaksi, se säilyttää mukavan ulkonäkönsä myös ilman säännöllistä muotoilua. Saniainen ei todellakaan vaadi melkein mitään hoitoa, paitsi pölyn poistaminen sieltä täältä.

Se on mukava koriste -lisävaruste sisätiloihin, mutta myös ulkotiloihin, esimerkiksi terasseille, parvekkeille tai huvimajoille.

Yhdistelmät

Keinotekoinen saniainen on vihreän kuningatar. Sen yksinkertaisuus ja samalla loistavuus yhdessä esimerkiksi Cypruštekin tai Eucalyptuksen kanssa luo niin suositun vihreän keitaan. Saniainen erottuu erittäin kauniisti rakenteellisesta kukkaruukusta, jossa on konkreettinen ilme. Löydät kaikki mainitut tuotteet verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20101
Korkeus 32 cm
Päättäväisyys sisustus, ulkopuoli
Kukkaruukku ei sisälly
Leveys 30 cm
Rungon / varren pituus 7 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran pituus 23 cm
Lehden leveys 9 cm
Lehden pituus 25 cm
Arkkien lukumäärä 18 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
UV -suoja Joo

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!