Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Calladium monivärinen 50 cm

Alennus
40 %
Alun perin
11 €
Vain tänään
6,59 € DPH: n kanssa
5,31 € ilman arvonlisäveroa
600 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Lehtikasvit Kalladium on useimmiten peräisin maapallon subtrooppisista tai trooppisista alueista. Kasvin trooppisen alkuperän vuoksi on tiedettävä, että hoidon onnistuminen riippuu suurelta osin ilman kosteudesta.

Mukavissa olosuhteissa olevat kasvit muodostavat tiheitä paksuja verhoja. Niille on ominaista suuret lehdet, jotka ovat terävän muotoisia , kokoisia ja epätavallisia. Keväällä ne kasvavat mukuloista. Kasvit vedetään myöhään syksyllä selviytyäkseen talven lepotilasta. Talvella säilytämme niitä kuivassa hiekassa tai turpeessa ja pidämme lämpötilan 16–18 ° C asti kevääseen asti. Ne eivät kuitenkaan saa kuivua kokonaan.

Esiintyminen

Koska Calladian luonnollinen ympäristö on subtrooppinen ja trooppinen maailmassa, se pitää puolivarjosta, suodatetusta päivänvalosta, koska suora auringonvalo voi polttaa sen hauraat lehdet. Hän pitää ilman kosteudesta. Caladium esculentum (Caladium esculentum) on erityisen runsaasti tärkkelystä, ja se on saanut maatalouskasvin aseman Etelä -Amerikassa. On kuitenkin pidettävä mielessä, että lehtikaali on myrkyllistä ja voi aiheuttaa allergioita.

Parametrit

Keinotekoinen kasvi Kaládium kiehtoo luultavasti kauniilla lehdillään , värillään ja lehtien piirtämisellä. Se on yksi värikkäimmistä tekokasveista tarjouksessamme. Se on 50 cm korkea, siinä on 9 vihreää keinotekoista haaraa ja 18 ohutta muovilehteä. 15 kappaletta ovat tummanvihreitä ja keskellä on vielä 3 vaaleanvihreää lehteä. Kaikissa lehdissä on erottuva punainen ja valkoinen verisuoni. Kasvi toimitetaan ilman ruukkua. Tämä kasvi sisältää urituskaran , joka mahdollistaa helpon sijoittamisen koristeelliseen ruukkuun. Värinsä vuoksi suosittelemme valitsemaan monivärisen kukkaruukun laajasta valikoimastamme.

Sijainti

Jos rakastat kasveja, mutta et onnistu kasvattamaan niitä, tämä kauniilla lehdillä varustettu tekokukka on ihanteellinen ratkaisu sinulle. Se kirkastaa myös kotitalouden tummempia kulmia ja tekee sinut onnelliseksi vuosien ajan huolehtimatta siitä. Suosittelemme sen sijoittamista sisätiloihin selvästi näkyvään paikkaan, esimerkiksi makuuhuoneen yksivärisen seinän eteen yöpöydälle . Keinotekoinen Calladium -kasvimme sopii täydellisesti moderneihin, kirkkaisiin minimalistisiin sisätiloihin, jotka on sijoitettu lipastoon tai pöytään tai riippuvaan ruukkuun .

Yhdistelmä

Haluatko lisätä kirkkaita värejä sisustukseesi? Calladium on loistava lisä olohuoneeseen , ruokasaliin tai makuuhuoneeseen . On sopivaa yhdistää tämä kasvi hienoimpiin , yksivärisiin keinotekoisiin kasveihin, esimerkiksi Krídelnica, Rozmarín . Calladium voi kilpailla lehtien kauneutta, ehkä vain koriste lehtiä Begonia.

Päinvastoin, jos haluat korostaa sisustustasi, suosittelemme yhdistelmää punaisen Anthuriumin kanssa . Suuremmilla sisäänkäyntialueilla luot kauniin sisustuksen useista Calladium -kappaleista, jotka antavat huoneelle miellyttävän ilmapiirin ja täyttävät sen myös henkeäsalpaavilla väreillä.

Parametrit

Tuotekoodi 20248
Korkeus 50 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Haaran korkeus 16 cm
Oksien määrä 9 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden korkeus 20 cm
Lehden leveys 12 cm
Arkkien lukumäärä 18 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä, Valkoinen, Punainen
Karan pituus 7 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!