Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Monstera keinotekoinen kasvi 50 cm

Alennus
25 %
Alun perin
11 €
Vain tänään
8,29 € DPH: n kanssa
6,69 € ilman arvonlisäveroa
600 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Monstera on suosittu, vaatimaton huonekasvi, joka voi kasvaa suuriin mittoihin, jopa 3-5 metriin. Se pyrkii kasvamaan leveydeltään ja sen kasvu ja muoto ovat suhteellisen epäsäännöllisiä. Se on kiipeilykasvi. Lehdet ovat suuret, kiiltävät, tummanvihreät, kasvavat pitkillä varsilla. Ne ovat sydämenmuotoisia ja niissä on tyypillisiä aukkoja ja syviä lovia, jotka ulottuvat reunoista lähes keskisuoneen. Luonnossa Monstera kasvaa oksien ja puunrunkojen ympärillä. Ilmajuurien avulla se ryömii isännän kuorta, jonka kautta se myös vastaanottaa vettä ja ravinteita. Vaikka kutsuimme puuta isäntänä, se on eräänlainen kommensalismi, mikä tarkoittaa, että Monstera epifyyttinä käyttää puuta vain tukena eikä vaikuta siihen millään tavalla. Se ei ota ravinteita isännältään eikä tarjoa sille mitään hyötyä. Se ei ole loinen tai symbiootti puulle.

Esiintyminen

Korkea kauneus, jolla on vahvat lehdet, meni pitkälle ennen kuin saavutti leveysasteidemme sisätilat. Se tuotiin vain Latinalaisesta Amerikasta, missä se on kasvanut useita vuosisatoja. On olemassa useita alkuperämaita, koska yli 50 tunnettua lajia kuuluvat Monster -sukuun. Suosituimmat lajit ovat peräisin Perun ja Ecuadorin trooppisista sademetsistä. Useilla lajeilla on myös alkuperäinen kotinsa eri puolilla Meksikoa, missä ne myös kasvavat luonnossa.

Parametrit

Keinotekoinen Monstera on 50 cm korkea. Se on suunniteltu sisätiloihin . Siinä on 9 vihreää muovista valmistettua vartta, joilla on myös 18 muovilehteä, jotka näyttävät kosketukselta eläviltä. Kukkaruukku ei kuulu pakkaukseen. Kukka sisältää kuitenkin urituskaran , jonka ansiosta se voidaan helposti sisällyttää mihin tahansa järjestelyyn tai koristeluun.

Sijainti

Tuo hieman vihreyttä sisustukseesi tällä keinotekoisella hirviöllä, joka näyttää elävältä. Monstera on täydellinen valinta piristämään kotisi tai toimistosi sisustusta. Alkuperäisen ja ainutlaatuisen ilmeensä ansiosta se sopii mihin tahansa huoneeseen. Se on tarkoitettu niille, jotka haluavat kasveja kotona tai työpaikalla, mutta joilla ei ole tarpeeksi aikaa huolehtia niistä säännöllisesti.

Yhdistelmät

Monstera on kaunis tyylikäs kasvi. Hän voi erottua täydellisesti avaruudessa ja yksin. Anturia punainen sopii siihen hyvin, mutta et todellakaan pilaa mitään, jos yhdistät Monsterin esimerkiksi Fikus Benjaminiin . Tällaisella yhdistelmällä muista käpertyä ja tehdä kodistasi tai työympäristöstäsi miellyttävämpi. Jos haluat virittää hirviön huoneeseen, valitse mukava kukkaruukku, joka lisää entisestään hohtoa koko huoneeseen. Löydät myös laajan valikoiman sopivia kukkaruukkuja verkkosivuiltamme.


Parametrit

Tuotekoodi 20249
Korkeus 50 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran pituus 27 cm
Haaran halkaisija 9 cm
Oksien määrä 9 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden leveys 10 cm
Lehden pituus 15 cm
Arkkien lukumäärä 18 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri tummanvihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 8 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!