Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Philodendron Cordatum 45 cm

Alennus
40 %
Alun perin
9,70 €
Vain tänään
5,79 € DPH: n kanssa
4,67 € ilman arvonlisäveroa
600 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Millainen tämä kasvi eniten ovat lehtensä, joilla on sydämen muotoinen muotoilu, syvän vihreä. Verrattuna muihin Philodendroneihin se on kooltaan pienempi, joten voit kasvattaa sitä ruukuissa ilman ongelmia. Siinä on monia lehtiä, ja siksi monet haluavat antaa sen roikkua katosta. Vaikka sitä pidetään kasvina, jolla on alikehittyneet juuret, on totta, että se kasvaa hyvin nopeasti, kunnes sitä pidetään viiniköynnöksenä.

Monet ihmiset eivät tiedä, että Philodendron cordatum on myrkyllinen kasvi . Sitä myydään kaupoissa sisäkasvina , mutta totuus on, että se on laji, joka voi vaikuttaa ihmisten, mutta myös eläinten terveyteen, jos he kuluttavat niitä. Tällä kasvilla on erityinen paikka puutarhureiden sydämissä. Todennäköisesti siksi, että se kasvaa jopa pimeissä paikoissa ja puhdistaa täydellisesti ilman .

Esiintyminen

Tämä kasvi on kotoisin Brasiliasta ja Perusta. Se on yleinen yksinomaan trooppisessa Amerikassa. Alue ulottuu Pohjois -Meksikosta Keski -Amerikan kautta Paraguayen ja Pohjois -Argentiinaan, ja se sisältää Karibian saaret. Vaikka se on eksoottinen kasvi, totuus on, että se sopeutuu erittäin hyvin muuhun ilmastoon ja ympäristöön. Sen joustavuus auttaa kasveja muuttamaan tarpeitaan riittävästi aikaa tähän sopeutumiseen.

On selvää, että talvi ei sovi hänelle kovin hyvin, joten Pohjois -Espanjassa suositellaan sen olevan sisätiloissa, mutta etelässä voit harkita sen sijaintia sekä sisällä että ulkona, koska se sopeutuu erittäin hyvin molempiin paikkoihin .

Parametrit

Keinotekoisessa Philodendron -kasvissamme on muovinen varsi ja korkeus 45 cm . Oksien lukumäärä on 8 kpl. Lehdet ovat kauniin luonnollisen vihreitä, ja niitä on 70 kappaletta. Materiaali on muovia, mutta ne näyttävät kosketukselta eläviltä. Tämä kasvi tulee ilman ruukkua . Kukka sisältää urituskaran, jonka ansiosta voit helposti järjestää sen mihin tahansa järjestelyyn tai koristeelliseen kukkaruukkuun. Verkkokaupassamme tarjoamme sinulle laajan valikoiman koristeellisia kukkaruukkuja.

Sijainti

Keinotekoinen kasvi Philodendron on tarkoitettu sisäkäyttöön . Osta kotiisi tämä kaunis kukka ja koristele kotisi. Se on huomaamaton mutta erittäin mukava kasvi, joka parantaa kotiasi läsnäolollaan. Lasiterraariossa tai koristeellisessa kukkaruukussa yhdessä murskatun graniitin kanssa Philodendron hengittää kodin hyvinvoinnin tunnetta. Se sopii olohuoneeseen , yöpöydän makuuhuoneeseen ja eteiseen - lyhyesti sanottuna kaikkialle, missä auringon säteet eivät voi kurkistaa. Sinun ei tarvitse kastella sitä ja se on silti kaunis.

Yhdistelmä

Suosittelemme yhdistämään filodendronin Lirovitolist -viikunan Monsterin kanssa . Yhdessä näiden kasvien kanssa voit luoda vihreän rauhan keitaan. Näiden lehtipuiden sijoittelua suunnittelussa käytetään täydentämään sisustusta, koska ne voivat luoda todella epätavallisen tunnelman huoneeseen. Huonekasvit voivat tehdä ihmeitä kotona, tuoda huoneeseen uutta elämää ja tuoda tilaan raikasta väriä.

Parametrit

Tuotekoodi 20200
Korkeus 45 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Leveys 30 cm
Haaran pituus 12.5 cm
Oksien määrä 8 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden leveys 7 cm
Lehden pituus 12 cm
Arkkien lukumäärä 70 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!