Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Fitónia valkoinen 45 cm

Alennus
22 %
Alun perin
9,10 €
Vain tänään
7,09 € DPH: n kanssa
5,72 € ilman arvonlisäveroa
600 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Fitonia on matala hiipivä kasvi, joka viihtyy varjossa. Se kasvaa 15 cm korkeaksi ja voi kasvaa jopa 30 senttimetrin kokoiseksi. Siinä on hauraita, soikeita lehtiä, joissa on voimakas kontrastinen suonen koko lehtien pinnalla, jota varten sitä kasvatetaan, ja jos poistamme kukat, parannamme niiden laatua. Kasvatetaan pääasiassa kahta lajia, Fittonia verschaffeltii (Fittonia verschaffeltii), jonka lehdet ovat tummanvihreitä ja punaisia tai vaaleanpunaisia, ja Fittonia argyroneura, jossa on valkoista tai hopeaa. Lehdet ovat erittäin houkuttelevia.

Esiintyminen

Fitonia on kukkivien kasvien suku sukuun Acanthus Acanthaceae , joka on kotoisin Etelä -Amerikan trooppisista sademetsistä, pääasiassa Perusta. Luonnossa nämä eksoottiset kukat löytyvät Etelä -Amerikan kosteista metsistä. Fittonia - monivuotiset nurmikasvit, joilla on haarautuneet ja tiheät varret, jotka kasvavat 10 cm korkeuteen. Juurijärjestelmä on pinnallinen, versot kasvavat tiheästi maan pinnalla.

Parametrit

Keinotekoinen Fitonia valkoinen on poikkeuksellinen, erittäin kaunis kasvi, sen korkeus on 45 cm . Siinä on viehättäviä lehtiä, joita ei voi erottaa elävistä , oliivinvihreä ja valkoinen verhous, muovia. Niiden lukumäärä on 70 kappaletta ja ne on järjestetty 8 varrelle, jotka on valmistettu hienosta muovista. Tämä kasvi sopii sisätiloihin ja toimitetaan ilman kukkaruukkua. Voit kuitenkin helposti sijoittaa myös Fitonia ansiosta rihlatuurnaa se sisältää. Suosittelemme istutukseemme yksiväristä kukkaruukkua ja luonnon koristekiveä.

Sijainti

Keinotekoinen Fitóniamme, jonka lehdillä on kaunis valkoinen seitti, sopii täydellisesti mihin tahansa sisustukseen , keittiöön , olohuoneeseen ja myös kylpyhuoneeseen , myös neutraalien väriensä ansiosta. Ne kaunistavat ikkunalaudan tai koristehyllyn erittäin hienosti, mutta voit myös helposti sijoittaa sen riippuvaan kukkaruukkuun ja luoda mielenkiintoisen koristeen muihin kuin perinteisiin paikkoihin, kuten olohuoneen sohvan yläpuolelle tai käyttämällä enemmän riippuvaa kukkaa ruukut peräkkäin tehokkaana keinotekoisena "vihreänä" osiona. Se täyttää kaikki huoneen tyhjät kulmat ja elävöittää näin ihanasti minimalistista sisustusta, jonka ansiosta se erottuu eniten.

Yhdistelmä

Voit yhdistää keinotekoisen Fitonian minkä tahansa kasvin kanssa, koska sille on ominaista erittäin neutraali, mutta silti erottuva ulkonäkö. Pystysuorassa hyllyssä se miellyttää silmää yhdessä keinotekoisten kasvien, kuten Zelenecin , Eucalyptuksen , Vresovecin, kanssa, joista se erottuu kauniisti ja täydentää niiden yleistä muotoilua. On sinun valintasi, minkä kukkaruukun valitset, koska melkein mikä tahansa leikkaa tämän kasvin erillisenä yksikkönä. Jos sinulla ei kuitenkaan ole tarpeeksi alueita kukkaruukkujen sijoittamiseen, niiden riippuva versio on oikea valinta sinulle tässä tapauksessa. Fiton yhteydessä sedum ja muratti, esimerkiksi tämä yhdistelmä voi luoda täydellinen vihreä vesiputous. Tietenkin löydät kaikki nämä mainitut keinotekoiset kasvit tarjouksestamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20174
Korkeus 45 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Haaran pituus 12 cm
Oksien määrä 8 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden leveys 6 cm
Lehden pituus 9 cm
Arkkien lukumäärä 70 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä, Valkoinen
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!