Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Fitonia punainen 45 cm

Alennus
22 %
Alun perin
9,10 €
Vain tänään
7,09 € DPH: n kanssa
5,72 € ilman arvonlisäveroa
600 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Fitonia on matala hiipivä kasvi. Se kasvaa 15 cm korkeaksi ja voi kasvaa jopa 30 senttimetrin kokoiseksi. Siinä on hauraita, soikeita lehtiä, joissa on voimakas kontrastinen suonen koko lehtien pinnalla. Luonnollisessa ympäristössä phytonium kasvaa matalakasvillisena yrttinä, joka menestyy hyvin varjossa. Fitonies ovat erittäin houkuttelevia huoneita, joissa on kompakti kasvu. Se kukkii kesällä. Kasvi koostuu myös vaaleista kelta-vihreistä kukista, jotka on järjestetty piikkiin, jotka monissa tapauksissa poistetaan kasvun estämiseksi. Fitoniaa kasvatetaan pääasiassa koristeellisten lehtien vuoksi. Jokainen lehti on koriste itsessään, kukaan ei huomaa silmiinpistävämpää kukintaa phytoniumia tarkasteltaessa.

Esiintyminen

Aina vihreät pystysuorat tai hiipivät monivuotiset kasvit, jotka ovat peräisin Etelä -Amerikan luoteis- ja länsiosasta (erityisesti Perusta). Fittonia - kaksisirkkaisten kasvien suku, acanthus -perhe. Ne ovat suosittuja kasveja, mutta niitä ei ole helpoin kasvattaa, koska ne vaativat lämpöä ja korkeaa kosteutta. Viljelijät pitävät sitä vaativana kasvina vaativan hoidon vuoksi.

Parametrit

Fitonia on 45 cm korkea. Siinä on 8 kpl vihreitä muovivarret. Varren materiaali on vihreää muovia. Lehdet ovat muovisia koskettaakseen elääkseen. Niillä on kaunis vihreä väri ja paksut punaiset suonet, mikä antaa kasville ainutlaatuisuuden. Tämä kasvi tulee ilman ruukkua . Fitónia on rihlatuurna, jolla voit luoda kauniita järjestelyt Fitónia.

Sijainti

Keinotekoisella kasvillamme on erittäin realistinen ilme, joka tekee kaikista sisätiloista miellyttävämpiä. Voit sijoittaa sen ikkunalle, sohvapöydälle tai työpöydälle, jotta toimistosi olisi viihtyisä. Luo miellyttävä ilmapiiri toimistossa, ravintolassa , rentoutumishuoneessa tai muussa tilassa tällä keinotekoisella kasvilla. Se erottuu erittäin hyvin vastaanotosta tai toimistokotelolaatikoista. Fitonia ei tarvitse päivänvaloa tai erikoisvalaistusta, joten voit sijoittaa sen mihin tahansa huoneen nurkkaan. Kasvi ei haalistu tai muuta väriä. Ne ovat yksinkertainen ja edullinen ratkaisu huoneen täydelliseen kirkastamiseen.

Yhdistelmät

Suosittelemme yhdistämään phytonia eri keinotekoisiin kasveihin. Yhdessä Parožnatkan ja Papradan kanssa he luovat kauniin vihreän koostumuksen. Jos kuitenkin etsit alkuperäistä sijaintia Fitoniallesi, älä epäröi tavoittaa roikkuvia koristeellisia kukkaruukkujamme . Löydät kaikki mainitut tuotteet verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20178
Korkeus 45 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Leveys 22 cm
Haaran korkeus 26 cm
Oksien määrä 8 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden korkeus 10 cm
Lehden leveys 7 cm
Arkkien lukumäärä 70 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä, Punainen
Karan pituus 9 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!