Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen croton -pilkullinen 50 cm

Alennus
25 %
Alun perin
11 €
Vain tänään
8,29 € DPH: n kanssa
6,69 € ilman arvonlisäveroa
600 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Codiaeum on Euphorbiaceae -heimoon kuuluvien kasvien suku. 1800-luvulta lähtien, kun Croton-täplikäs Croton tuotiin meille kaukaisesta Malesiasta tai Intiasta, tämä kasvi on käynyt läpi niin monia jalostusmenetelmiä, että nykyään kukaan ei näytä tietävän miltä alkuperäinen näytti. Mutta on sanottava, että tuloksena on houkutteleva kukka, jossa on erikokoisia lehtiä ja joka soittaa monenlaisia värejä ruskeasta keltaiseen. Maassamme se tunnetaan vain sisustuskukkana. Jotkut lajit, erityisesti Codiaeum variegatum, kasvatetaan huonekasveina. Täplikäs croton, joka kuuluu myös kotitalouksien suosikkeihin muotojen ja värien moninaisuuden vuoksi. Sen varressa on kuitenkin myrkyllistä maitoa. Sisältää alkaloideja - vaarallisia hermomyrkkyjä. Se aiheuttaa ihottumaa, rakkuloita ja ihottumaa herkille ihmisille. Nielemisen jälkeen voi esiintyä myrkytysoireita, kuten oksentelua, ripulia, limakalvojen ärsytystä. Kaukana lasten ulottuvilta.

Esiintyminen

Se on peräisin Indonesiasta, Malesiasta, Australiasta ja Länsi -Tyynenmeren saarilta. Se kasvaa avoimissa metsissä ja pensaissa. Puutarha Crotoneja ei pidä sekoittaa Crotoniin, kosmopoliittiseen sukuun myös Euphorbiaceaessa, joka sisältää yli 700 yrtti-, pensaan- ja puulajia.

Parametrit

Keinotekoinen Croton on noin 50 cm korkea. Siinä on yksi vihreä muovinen varsi, jossa on 9 haaraa. Realistisen näköiset lehdet alkavat näiltä oksilta, jotka on valmistettu luonnollisesta vihreä-kelta-punaisesta täplikäs muovista. Ne näyttävät kosketukselta eläviltä. Tämä kasvi tulee ilman ruukkua . Kukka sisältää urituskaran , joka voidaan helposti sisällyttää mihin tahansa järjestelyyn tai koristeeseen.

Sijainti

Tarjouksemme croton on suunniteltu sisätiloihin , se on ihanteellinen lisävaruste kotiisi , toimistoosi tai ambulanssiin - lyhyesti sanottuna kaikkialle, missä ei ole tarpeeksi valoa elävälle kasville. Se voi erottua täydellisesti itsenäisenä kasvina, koska se on merkittävä osa sisustustasi sen ominaisväreillä. Se on todella unohtumaton ja taatusti herättää huomiota riippumatta siitä, mihin päätät sijoittaa sen.

Yhdistelmät

Keinotekoinen puu Krotónec voidaan helposti ja mukavasti yhdistettynä keinotekoisia Ficus tai Bamboo meidän laaja valikoima, josta löydät sivuiltamme. Se toimii myös hienosti yhdessä kukkivien kasvien kanssa, joiden kanssa se värikkäiden väriensä ansiosta soittaa hienosti ja vastaa niitä. Se sopii kauniisti puiseen, betoniseen tai muoviseen kukkaruukkuun . Se erottuu enemmän kukkaruukusta yksivärisessä yhdistelmässä, mutta mielikuvituksellasi ei ole rajoja ja voit helposti sijoittaa sen moniväriseen kukkaruukkuun tai laatikkoon. Et varmasti astu sen viereen. Useiden identtisten Crotonien sijoittaminen vierekkäin toimii myös hienosti. Värien täydellinen vuorovaikutus on todella upea.


Parametrit

Tuotekoodi 20251
Korkeus 50 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 15 cm
Oksien määrä 9 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden korkeus 17.5 cm
Lehden leveys 9 cm
Arkkien lukumäärä 18 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä, keltainen, Punainen
UV -suoja ei
Karan pituus 7 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!