Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Kalatea 50 cm

Alennus
40 %
Alun perin
11 €
Vain tänään
6,59 € DPH: n kanssa
5,31 € ilman arvonlisäveroa
600 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Kalatea on kukkivien kasvien suku, joka kuuluu Marantaceae -heimoon.

Se on juurakasvi, joka kasvaa maan alla. Luonnollisessa ympäristössään se kasvaa kuin korkeiden puiden kasvu. Se muodostaa klustereita elliptisistä, pyöreistä pitkittäisiin pitkiin varrettuihin lehtiin, jotka ovat eri tavoin mielenkiintoisesti koristekuvioituja. Lehtien alapuoli on yleensä punertavanruskeasta viininpunaiseen. Kukat muodostuvat nippuina koostuu pienistä putkimainen kukkia, huoneen olosuhteissa ne kukkivat harvoin.

Esiintyminen

Kalatea on ikivihreä trooppinen monivuotinen koti sademetsistä, lähinnä Brasiliasta.

Kalatea löydettiin ensimmäisen kerran Amazonin viidakosta. Erilaisia kukkia esiintyy Afrikan trooppisilla alueilla, Intiassa, Kaakkois -Aasiassa, lukuisilla Oseanian saarilla ja Malaijin saaristossa. Poikkeus on Australia.

Parametrit

Keinotekoisen kasvimme Kalatea korkeus varsi mukaan lukien on 50 cm . Se koostuu keinotekoisesta varresta ja tässä keinotekoisessa kimpussa on yhdeksän päähaaraa, joilla on 18 keinotekoista lehteä tummanvihreällä värillä ja vaaleanvihreillä raidoilla . Lehtien alapuoli on väriltään viininpunainen. Ne ovat kosketukseltaan yhtä elossa. Tämä kasvi tulee ilman ruukkua. Se sisältää urakaran ja on siksi helppo sijoittaa minne tahansa.

Sijainti

Jos haluat elvyttää tai herättää tilaa sisätiloissa , ikivihreät kasvit ovat erittäin sopiva valinta.

Kasvi erottuu paikasta riippumatta, koska se näyttää erittäin realistiselta ja täydentää siksi erittäin tyylikkäästi sisustustasi.

Luonnollisen värimaailmansa ja luonnollisen tiheytensä ansiosta kasvi houkuttelee ensi silmäyksellä. Kalatea sopii täydellisesti asuntoon tai taloon , todella missä tahansa mielikuvituksesi mukaan. Koska se on peräisin Keski- ja Etelä -Amerikan metsistä, se sopii myös kylpyhuoneeseen .

Yhdistelmät

Tässä versiossa keinotekoinen kasvi toimitetaan ilman kukkaruukkua, joten voit helposti laittaa sen omaan koriste -astiaan tai luoda perustan kauniille kasvien järjestelylle . Voit sijoittaa sen kauniiseen koristeelliseen kukkaruukkuun tai jopa haluamaasi maljakkoon. Jos pidät tiheämmästä kasvusta, suosittelemme, että ostat lisää oksia ja yhdistät ne kauniin rikkaan kimpussa .

Valikoimastamme löydät myös koristeellisia kukkaruukkuja.

Parametrit

Tuotekoodi 20252
Korkeus 50 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Oksien määrä 9 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden leveys 9 cm
Lehden pituus 13 cm
Arkkien lukumäärä 18 ks
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri viininpunainen, vihreä
Karan pituus 7 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!