Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kollokaatiopuu 160 cm

Alennus
41 %
Alun perin
130 €
Vain tänään
76,90 € DPH: n kanssa
62,02 € ilman arvonlisäveroa
47 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Kollokation on Araceae -perheen kukkivien kasvien suku.

Ne ovat nurmikasvien monivuotisia kasveja, joilla on suuri juuri maan pinnalla tai juuri sen alapuolella. Nämä lehdet ovat suuria tai suuria nuolen muotoisia. Kasvi, jonka monet ihmiset tietävät myös norsun korvana, sai nimensä lehdistä, jotka ovat suuren korvan tai kilven muotoisia. Kasvia lisätään enimmäkseen mukuloilla. Se muodostaa lehtien kainaloissa kahdesta viiteen tuoksuvia kukintoja. Kuten muutkin perheenjäsenet, kasvi sisältää ärsyttäviä aineita, jotka ärsyttävät voimakkaasti huulia, suuta ja kurkkua.

Esiintyminen

Alun perin Kaakkois -Aasiasta ja Intian niemimaalta. Jotkut lajit ovat runsaasti kasvaneet ja naturalisoituneet muilla trooppisilla ja subtrooppisilla alueilla. On arvioitu, että Colocasiaa kasvatettiin kosteassa trooppisessa Intiassa jo 5000 vuotta eKr. Se levisi edelleen länteen Intiasta muinaiseen Egyptiin, ja myöhemmin kreikkalaiset ja roomalaiset historioitsijat kuvailivat sitä tärkeäksi viljelykasveksi. Joitakin lajeja kasvatetaan maailman tropiikissa. Kollokatio kasvaa useimmiten kosteiden trooppisten ja subtrooppisten metsien aluskasvillisuudessa. Ne etsivät melko löysää kasvillisuutta ja kasvavat usein vesistöjen varrella osittain varjossa.

Parametrit

Keinotekoinen Colocasia -puumme on 160 cm korkea, mukaan lukien kukkaruukku. Perusmuovisen kukkaruukun halkaisija on 17,78 cm . Se koostuu kolmesta keinotekoisesta, vihreää runkoa, viidestä muovista valmistetusta luonnollisesta vihreästä lehdestä, jotka näyttävät aidolta kosketukselta. Lisäksi varauksemme sisältää kaksi vaaleanvihreää kukkaa ja yhden punaisen marjan. Koska puun materiaali ei sisällä UV -suojaa, Colocasia on tarkoitettu ensisijaisesti sisäkäyttöön . Voit sijoittaa sen myös ulos, mutta vain suojattuihin paikkoihin sateelta, tuulelta tai suoralta auringolta.

Sijainti

Kaunis keinotekoinen puu on ihanteellinen lisä kotiisi tai toimistoosi . Se sopii kaikkialle, missä haluat vähän vehreyttä ja joissa olosuhteet eivät ole sopivia eläville kasveille, joko valon puutteesta tai hoidosta. Kun valitset oikean paikan, sen korkeus tuo tropiikin suoraan huoneeseesi. Se sopii melkein mihin tahansa sisustustyyliin.

Sitä on helppo käsitellä ja se takaa pitkän käyttöiän ilman huoltoa.

Yhdistelmät

Calokazia on eksoottinen puu, joka ei tarvitse kumppania. Mutta jos haluamme yhdistää sen muihin kasveihin, se on monipuolinen.

Suositellaan yhdistämään Araceae -perheen eri variantteja, kuten: Anthurium, alokázie tai Kala, joka luo täydellisen harmonisen sisustuksen.

Suosittelemme asettamaan sen koristeelliseen kukkaruukkuun, jonka voi tilata myös meiltä erikseen.

Parametrit

Tuotekoodi 20049
Korkeus 160 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 14 cm
Sisähalkaisija 18.2 cm
Varren / varren lukumäärä 3 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 70 cm
Lehden leveys 50 cm
Arkkien lukumäärä 5 ks
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Sikiön väri Punainen
Rungon / varren korkeus 88 cm
UV -suoja ei
Lisää väri musta
Hedelmien määrä 1 ks

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!