Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen punainen hibiscus 135 cm

Alennus
41 %
Alun perin
170 €
Vain tänään
99,90 € DPH: n kanssa
80,56 € ilman arvonlisäveroa
84 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Hibiscus on Slezová -suvun korkeampien kaksisirkkaisten kasvien suku. Ne ovat puumaisia kasveja ja yrttejä, joilla on silmiinpistäviä kukkia ja jotka ovat yleisiä maailman tropiikissa ja subtrooppisissa maissa. Joitakin lajeja käytetään koristekasveina sekä elintarvikkeina - Syyrian hibiscus, Sudanin hibiscus, syötävä hibiscus, tekstiiliteollisuudessa tai puusepänteollisuudessa.

Esiintyminen

Hibiscus -sukuun kuuluu yli 200 lajia ja se on laajalle levinnyt tropiikissa ja subtrooppisissa alueissa, mutta sitä löytyy kaikkialta maailmasta. Slovakian tasavallassa on edustettuna kolmiosainen hibiscus-laji, joka harvoin ja väliaikaisesti esiintyy pääasiassa peltokasvina. Tämän lajin lisäksi Etelä -Euroopassa on vielä kaksi kotoperäistä lajia: suohibiscus ja lehmus hibiscus on suuri pensas puuhun Tyynenmeren ja Intian valtameren rannikolta. Nykyään se kasvaa kotieläinpuuna trooppisilla rannikoilla ympäri maailmaa.

Parametrit

Keinotekoinen punainen hibiscus -puumme on 135 cm korkea , mukaan lukien kukkaruukku. Se koostuu yhdestä rungosta, joka on valmistettu korkealaatuisesta muovimateriaalista. Tässä varressa on pienempiä varret ja realistisen näköiset lehdet. Siinä on tummanvihreitä lehtiä 552 kappaletta. Kauniin puumme täydentävät kauniit punaiset kukat, joita ei voi erottaa elävistä ja jotka muodostavat koko Hibiscus -kauneuden kruunun. Hibiscus -tuotteemme toimitetaan myös muovisella kukkaruukulla , jonka halkaisija on 20,32 cm ja jonka pinta on peitetty koristeellisella paisutetulla savella.

Sijainti

Harvat kasvit ovat yhtä silmiinpistäviä kuin nämä Hibiscus. Joten jos haluat piristää sisustustasi , Hibiscus on oikea valinta. Koska se on valmistettu laadukkaista materiaaleista, se on lähes erottamaton elävästä hibiskista, joten se tuo sinulle "pala luontoa" jopa asunnon tai talon pimeimmässä paikassa.

Tällainen kaunis puu on unohtumaton talossasi tai asunnossasi ja tulvii sisustuksesi kirkkailla väreillä.

Yhdistelmät

Hibiscus on kaunis kukkiva puu, joka ei tarvitse kumppania. Hän voi erottua kauniisti avaruudessa ja yksin. Hän ymmärtää kuitenkin hyvin esimerkiksi tarjouksemme "ikivihreät" puut, kuten Dífenbachia , Zamiokulkas , Kolokazia , Monstera tai Filodendron . Mutta älä unohda kukkaruukkua, joka on myös olennainen osa tätä kasvia. Suosittelemme RATTOLA- tai MATUBA -kukkaruukkuja, jotka ovat täydellisiä Hibiscusille. Löydät suuren valikoiman näitä sekä muita kukkaruukkuja sivustomme tarjouksesta.

Parametrit

Tuotekoodi 20024
Korkeus 135 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Leveys 30 cm
Aseta korkeus 15 cm
Sisähalkaisija 19.42 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran pituus 33 cm
Lehden leveys 7 cm
Lehden pituus 11 cm
Arkkien lukumäärä 552 ks
Levymateriaali muovi-
Kukan leveys 11 cm
Kukan pituus 8 cm
Rungon / varren väri Ruskea
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Kukan väri Punainen
Nupun väri Punainen
Rungon / varren korkeus 30 cm
UV -suoja ei
Lisää väri musta

Arvostelut

5 z 5
5 1x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
1 arviointi