Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen puu Oliivipuu 120 cm

Alennus
40 %
Alun perin
85 €
Vain tänään
50,90 € DPH: n kanssa
41,05 € ilman arvonlisäveroa
Ei saatavilla
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Se kuuluu oliiviperheeseen ja Oliva-sukuun. Oliivipuu on ikivihreä puu, joka saavuttaa 5-10 metrin korkeuden. Runko on matala ja siinä on harmaanvihreä halkeileva kuori. Kruunu on runsaasti haarautunut, epäsäännöllinen, munanmuotoisesta pyöreään. Lehdet ovat nahkamaisia ja kovia, soikeasta lansoimaiseen, alapuolelta harmaanvihreät, yläpuolelta tummanvihreät. Lehdet ovat ikivihreitä ja saavuttavat 8 cm pituuden. Kukat ovat pieniä, tuoksuvia, kellertävän valkoisia. Hedelmä on mehevä tai munamainen kivi, joka sisältää suuren määrän öljyä. Hedelmiä kutsutaan oliiveiksi.

Esiintyminen

Oliivipuu on peräisin Iranista, josta se levisi Välimerelle. Afrikka on toinen maanosa, jossa oliivipuu alun perin sijaitsi, mutta luonnonvaraisia lajikkeita kasvoi täällä nykypäivän Egyptissä ja Etiopiassa. Nykyään se on laajalle levinnyt monissa paikoissa - Välimerellä, Afrikassa, Keski- ja Etelä-Amerikassa, erityisesti Meksikossa ja Perussa. Luonnonvaraisia lajikkeita löytyy tammimetsistä. Se on termofiilinen kasvi, jota esiintyy usein kivisillä ja kuivilla maaperällä. Se kasvaa hyvin hitaasti ja saavuttaa hyvin vanhan iän.

Parametrit

Keinotekoinen oliivipuumme on 120 cm korkea sisältäen muoviosan, jossa se toimitetaan, ja sen halkaisija on 15,13 cm. Tavaratila on väriltään vihreä-harmaa, muovia. 11 oksalla laadukkaat tekstiilioliivin lehdet sekä aidot oliivinlehdet toistetaan yläosassa tummanvihreänä ja alaosassa vaaleanvihreänä. On tarpeen korostaa arkin yksityiskohtaista kokoa ja helpotusta. Puun oliivihedelmät ovat mustia. Monien pienten yksityiskohtien ja laadukkaan työn ansiosta puu on täydellinen kopio oliivipensaasta.

Sijainti

Oliivipuusta on tullut uusi muotitrendi sen pehmeän väristen lehtien ansiosta, jotka täydentävät kauniisti mitä tahansa sisustusta. Se sopii kaikkiin huoneisiin, niin kotiin kuin liiketiloihin. Tämä puu on yksi kaikkien aikojen suosituimmista puista. Lisäksi se ei vaadi huoltoa ja kestää vuosia.

Yhdistelmä

Keinotekoinen puu Oliivipuu voidaan yhdistää täydellisesti minkä tahansa kasvin tai puun kanssa. Et todellakaan ota askeltakaan hänen vieressään, jos valitset hänen kumppanikseen keinotekoisen Fikusin, Šeflerin tai Dracenan. Väriyhdistelmien avulla voit luoda miellyttävän ympäristön tai rauhallisen tunnelman. Kukkivista kasveista esimerkiksi Lopatkovec ja Strelice sopivat hyvin Olivovníkiin. Yhtä tärkeää on oikean ruukun valinta. Matalan korkeuden ansiosta voit helposti valita korkean kukkaruukun. Löydät kaikki mainitut tuotteet verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20096
Korkeus 110 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 13 cm
Sisähalkaisija 15.13 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Arkkien lukumäärä 330 ks
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!