Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen orkidea vaaleanpunainen 53 cm

Alennus
40 %
Alun perin
53 €
Vain tänään
31,90 € DPH: n kanssa
25,73 € ilman arvonlisäveroa
248 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Orkidea on kaunis ja tyypillinen kukka, joka on myös yksi monipuolisimmista. Orkidean kukan suosio johtuu monista tekijöistä - kukkien tuoksusta, niiden kauneudesta ja väristä. Orkidea -kukkien kauneus, monimutkaisuus ja uskomaton monimuotoisuus ovat vertaansa vailla kasvimaailmassa. Nämä eksoottiset kaunottaret muodostavat maailman suurimman kukkiva perheperheen, jossa on yli 30 000 eri lajia ja vähintään 200 000 hybridiä. Orkidea on kotona päiväntasaajan tropiikissa, arktisella tundralla ja kaikkialla siltä väliltä. Syy tähän monimuotoisuuteen on Orchidan hämmästyttävä kyky sopeutua ympäristöön. Koska niin monia erilaisia orkidealajeja, jotka menestyvät monissa eri kasvuolosuhteissa, on suhteellisen helppo löytää sellainen, joka sopii olosuhteisiin, joita voit tarjota, olipa kyseessä sitten keittiön ikkuna tai kasvihuone. On kuitenkin olemassa kymmeniä orkidealajeja ja satoja hybridiä, jotka ovat täysin onnellisia, kun ne kasvavat aurinkokynnykselläsi.

Esiintyminen

Orkideat kasvavat kaikkialla, missä ihminen asuu. Heidän lajiensa monimuotoisuus on hämmästyttävää. Tällä hetkellä niiden määrän arvioidaan olevan yli 30 000 lajia. Orkideoiden rikkaimman esiintymisen painopiste on pääasiassa trooppisissa ja subtrooppisissa metsissä, joissa tunnetuimmat lajit kasvavat. Kun etäisyys päiväntasaajalta kasvaa, orkidealajien määrä vähenee. Niitä on edelleen satoja Välimerellä, vain kymmeniä Keski -Euroopassa ja vain muutamia napapiirillä.

Orkideoiden ainutlaatuisuus ei kuitenkaan ole pelkästään niiden kauneudessa tai lajien monimuotoisuudessa. Niillä on useita ominaisuuksia. Mielenkiintoinen ja ainutlaatuinen ilmiö kasvien valtakunnassa on niiden lisääntymistapa. Yksinkertaisesti sanottuna orkidea -kukat ovat sopeutuneet täydellisesti pölyttäjiinsä pitkän kehityksensä aikana, ei vain muodoltaan, vaan myös erilaisissa mukautuksissa. Kukkien pölytyksen yhteydessä kohtaamme myös toisen mielenkiintoisen ilmiön orkideoissa, joka on yksittäisten lajien hybridien suhteellinen esiintyminen.

Parametrit

Keinotekoinen orkideakasvimme on 53 cm korkea, sisältäen koristeellisen kukkaruukun, joka on valmistettu karkaistusta muovista. Ruukun keinotekoisen alustan pinta on peitetty paisutetulla savella ja koristeellisilla sammalikivillä. Kukkaruukun halkaisija on 13 cm. Orkideamme sisältää myös yhden vihreän muovivarren, jonka päällä on myös 6 luonnollista vihreää lehteä. Kauniit 12 herkän vaaleanpunaista kukkaa, joissa on syklaaminkuvio, on valmistettu herkästä silikonimateriaalista. Tämä orkidea näyttää erittäin realistiselta.

Sijainti

Tämä orkidea näyttää erittäin realistiselta. Se on ylellinen sisustus, joka näyttää ja tuntuu elävältä kosketukseen ja ulkonäköön. Keinotekoisen orkidean etuna on raikas ilme pitkään ilman erityistä hoitoa. Sen suuri etu on myös koristeellinen kukkaruukku, johon se on istutettu. Voit asettaa sen heti valitsemallesi paikalle ilman muita huolenaiheita. Se sopii sisustukseen esimerkiksi ruokapöydälle, lipastoon , eteiseen tai makuuhuoneeseen . Se sopii hyvin myös liiketilojen sisustamiseen, mikä hengittää modernia eleganssia ja ajattomuutta.

Yhdistelmät

Keinotekoinen orkideamme täyttää jokaisen tilan eleganssillaan ja puhtaudellaan kirjaimellisesti odottaen. Se loistaa yksilönä, mutta yhdistäminen muihin kasveihin ei ole ongelma sille. Esimerkiksi saniaiset tai muut ns "Evergreen" -kasvit tarjouksistamme. Jos kuitenkin haluat yhdistää sen kukkiviin kasveihin, voimme yhdistää orkideamme sopivasti värillisiin väreihin, kuten freesiat, tulppaanit, liljat, calli tai ruusut. Sopii hyvin myös hääkoristeeksi.

Parametrit

Tuotekoodi 20032
Korkeus 53 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku koriste-
Kukkaruukun korkeus 13 cm
Kukkaruukun halkaisija 13.4 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 20 cm
Lehden leveys 10 cm
Arkkien lukumäärä 6 ks
Levymateriaali muovi-
Kukkien määrä 12 ks
Silmujen määrä 8 ks
Kukkaruukun väri Valkoinen
Lehtien väri vihreä
Kukan väri vaaleanpunainen
Nupun väri vihreä
Kukkivien kukkien määrä 12 ks
Kukka materiaali tekstiilejä
UV -suoja ei

Arvostelut

5 z 5
5 1x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
1 arviointi