Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen Magnolia vaaleanvihreä 150 cm

Alennus
41 %
Alun perin
170 €
Vain tänään
99,90 € DPH: n kanssa
80,56 € ilman arvonlisäveroa
36 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Magnolia on yksi suosituimmista koristepuista maassamme ja muualla maailmassa, ja hyvästä syystä. Varhaisen kevään tullessa Magnolia kukkii ja siitä tulee huomion keskipiste jopa silloin, kun suurin osa puutarhan puista ei kukki. Kauniit vaaleanpunaisen, valkoisen tai keltaisen sävyiset Magnolia -kukat tuoksuvat myös kauniilta, ja niiden makea tuoksu yhdessä värien kanssa kirkastaa puutarhan muutaman viikon ajan. Kukinnan jälkeen Magnolia pysyy houkuttelevana suurilla lehdillä kasvukauden aikana ja syksyllä ja talvella myös mielenkiintoisilla hedelmillä, joilla on punaisia ytimiä ja jotka muuttuvat linnunruoaksi talven aikana. Samaan aikaan tämä koristepuu on kestävä ja helppohoitoinen, minkä vuoksi voimme löytää sen monista puutarhoista.

Esiintyminen

Magnolias -suvun alkuperäinen koti on Itä -Aasia, Itä -Pohjois -Amerikka ja Keski -Amerikka. Tunnetaan jopa 80 lajia, jotka voivat olla ikivihreitä, puolilehtisiä tai lehtipuita, kun taas ikivihreitä magnolioita esiintyy luonnollisesti lämpimässä ilmastossa ja ne kasvavat 25 metrin korkeuteen. Ilmasto-olosuhteissamme kasvatamme enimmäkseen lehtipuulajeja, kuten Magnolia soulang, Magnolia lilja- tai Magnolia-tähti-kukkia, mutta voimme tavata myös ikivihreitä lajeja, kuten Magnolia suurikukkaisia.

Parametrit

Magnoliamme kukkaruukku mukaan lukien on 150 cm korkea. Se toimitetaan perusmuovisessa kukkaruukussa , jonka halkaisija on 17,78 cm , keinotekoisen alustan pinnalla, jossa on keinotekoinen sammal. Magnolia koostuu muovivarresta, keinotekoisista vihreistä lehdistä ja kauniista vaaleanpunaisista valkoisista kukista. Lehdet ja kukat on valmistettu laadukkaasta materiaalista koskettaakseen ja näyttämään erottamattomalta elävistä. Se on suunniteltu sisätiloihin.

Sijainti

Magnolia on yksi halutuimmista lajeista. Niiden kautta saat viehätystä, pehmeyttä ja positiivista energiaa sisustukseesi. Jos haluat luoda tietyn dynamiikan kotiin, Magnoliat kauniilla kukillaan yhdistettynä abstrakteihin elementteihin ovat oikea valinta sinulle. Loppujen lopuksi magnolian ei tarvitse kasvaa vain puutarhassa. Tämä koristepuu voi myös olla osa sisustustasi keinotekoisessa muodossa. Kauniit Magnolia -kukat kaunistavat sisustustasi, tuovat valoa ja iloa tilaasi.

Yhdistelmät

Magnolia on kaunis kukkiva puu, joka ei tarvitse kumppania. Hän voi erottua kauniisti avaruudessa ja yksin. Yhdessä valitsisimme mieluummin koristevihreyden Magnolialle. Kiinnitämme enemmän huomiota koristekukkaruukun valintaan. Jos olet päättänyt investoida kasveihin, investoi myös kukkaruukkuun, koska oikein valittu kukkaruukku voi korostaa täydellisesti Magnolian kauneutta ja myös koko sisustusta, johon kukka sijoitetaan. Löydät tietysti myös suuren valikoiman kukkaruukkuja verkkosivuiltamme.

 

Parametrit

Tuotekoodi 20028
Korkeus 150 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 14 cm
Sisähalkaisija 18.2 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 9 cm
Lehden leveys 5 cm
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri Ruskea
Lehtien väri vihreä
Kukan väri vaaleanpunainen
Nupun väri vaaleanpunainen, Valkoinen
Rungon / varren korkeus 50 cm
Kukka materiaali tekstiilejä
UV -suoja ei
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!