Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen voin orkidea 50 cm

Alennus
12 %
Alun perin
69 €
Vain tänään
60,90 € DPH: n kanssa
49,11 € ilman arvonlisäveroa
200 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Orkidea on stavačovitén (Orchidaceae) heimon kasvisuku , johon kuuluu noin 60 lajia. Toisin kuin useimmat muut suvut, ne eivät muodosta kantoja , mutta niiden suurilla, mehevillä lehdillä on varastointitoiminto. Orkidean juuret kasvavat varren alapuolella tai lehtien välissä. Ne ovat tyypillisesti meheviä, mukaan lukien velamenit , joiden halkaisija on tyypillisesti 1-8 mm. Veden ja ravinteiden saannin lisäksi ne myös kiinnittävät kasvin substraattiin ja klorofyllipitoisuuden ansiosta ne osallistuvat myös fotosynteesiin .

Esiintyminen

Ne kasvavat pääasiassa epifyyttisesti Aasian trooppisissa sademetsissä Himalajalta Filippiinien ja Indonesian saarten kautta Uuteen -Guineaan ja Pohjois -Australiaan. He suosivat varjostettua elinympäristöä, jossa on ympärivuotinen korkea kosteus ja lämpötila päivällä 25–35 ° C ja yöllä 15–25 ° C.

Parametrit

Kaunis keinotekoinen kasvi Orchidea vaaleanvihreä on 50 cm korkea, mukaan lukien kukkaruukku. Se toimitetaan kauniissa koristeellisessa kukkaruukussa , joka on valmistettu karkaistusta muovista, jonka pinta on peitetty paisutetulla savella. Tämän kauneuden erityispiirteitä lisäävät myös kukkaruukkuun asetetut sammalikivet. Tämä kaunis orkidea sisältää kaksi muovivarretta, joissa on 12 keinotekoista luonnon vihreää lehteä ja 10 silikonikukkaa pehmeässä vaaleanvihreässä värissä, jotka näyttävät ja tuntuvat eläviltä.

Sijainti

Orkideamme on suunniteltu sisätiloihin . Se on kaunis huonekasvi, joka valaisee luonnollisesti jokaisen tilan, jokaisen nurkan, olipa se sitten talossa, toimistossa, leikkauksessa tai viherhuoneessa. Orkidea on yksi suosituimmista kukkivista kasveista. Realistisen näköinen Orkideamme on ihanteellinen lisävaruste kaikkialla, missä elävät kasvit eivät menesty, mutta tästä tosiasiasta huolimatta haluat nauttia "luonnonpalasta".

Yhdistelmät

Keinotekoinen orkideamme on kukka, joka ei tarvitse kumppania. Hän voi erottua avaruudessa ja yksin. Jos kuitenkin haluat yhdistää sen, se on monipuolinen. Esimerkiksi mikä tahansa viheriö tarjouksestamme sopii siihen. Jos haluat saavuttaa värikkään ilmeen, suosittelemme, että valitset esimerkiksi enemmän orkideoita eri väreissä. Myös yhdistelmä orkideoita useiden kukkivien kasvilajien kanssa tarjouksistamme on mukava.

Parametrit

Tuotekoodi 20033
Korkeus 50 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku koriste-
Kukkaruukun korkeus 9 cm
Kukkaruukun halkaisija 21.1 cm
Varren / varren lukumäärä 2 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 15 cm
Lehden leveys 9 cm
Arkkien lukumäärä 12 ks
Levymateriaali muovi-
Kukan leveys 10 cm
Kukkien määrä 8 ks
Silmujen määrä 6 ks
Kukkaruukun väri Valkoinen
Rungon / varren väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Kukan väri vihreä
Nupun väri vihreä
Kukkivien kukkien määrä 10 ks
Rungon / varren korkeus 35 cm
Kukan korkeus 10 cm
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!