Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Lapio 108 cm

Alennus
37 %
Alun perin
100 €
Vain tänään
62,90 € DPH: n kanssa
50,73 € ilman arvonlisäveroa
52 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Lopatkovec on monivuotinen huonekasvi, jota kasvatetaan kauniista ja houkuttelevista lehdistä ja kukista. Samaan aikaan se on laitos, joka kunnioittaa ilman puhdistamista erilaisista epäpuhtauksista. Lehdet ovat tummanvihreitä, kiiltäviä, pyöreitä ja niissä on voimakkaammat suonet. Ne kasvavat maanalaisesta juurakosta. Ne ovat pitkillä vartilla ja kasvavat 15 cm: n pituisiksi.

Kukat kasvavat kiinteillä varsilla ja ulottuvat lehtien yläpuolelle. Ne on valmistettu noin 10 cm pitkästä valkoisesta lapallisesta tyllistä, joka ympäröi keskiöverhoa. Kasvi voi kukkia pitkään, ilman muutoksia, jopa useita viikkoja. Kukinnan lopussa kukat muuttuvat vihreiksi ja sitten, kun ne eivät enää näytä hyvältä, on suositeltavaa leikata ne niin, että varsi on mahdollisimman alhainen kasvin tasolla.

Kasvatettiin monia lajikkeita, jotka eroavat kasvien kasvun koosta, kukista ja kukkien muodosta.

Esiintyminen

Lopatkovec tuli Slovakian asuntoihin ja taloihin Etelä -Amerikasta. Eksoottisten huonekasvien ystävät ovat saaneet houkuttelevan ulkonäön ja mainitut käytännön edut. Viljelijät arvostavat kuitenkin erityisesti sen kykyä sopeutua paikallisiin olosuhteisiin huolimatta siitä, että se tulee kuumilta ja kosteilta trooppisilta alueilta. Lapio tai latinaksi Spathiphyllum kuuluu Aaronin kasvien perheeseen.

Parametrit

Keinotekoinen kasvi Lopatkovec on 108 cm korkea, mukaan lukien muovinen perusruukku, johon se on ankkuroitu. Lapio on suunniteltu sisätiloihin. Se toimitetaan perusmuovisessa kukkaruukussa , jonka halkaisija on 17,78 cm . Keinotekoinen alusta on peitetty sammaleen jäljitelmällä. Siinä on 4 vihreää varsia, jotka on valmistettu muovista ja joissa on 30 luonnollista vihreää muovilehteä, jotka näyttävät kosketukselta eläviltä. Lisäksi tämä kasvi sisältää myös 4 pitkää valkoista tekokukkaa, jotka näyttävät todella realistisilta.

Sijainti

Keinotekoinen kasvi Lopatkovec on erittäin realistisesti käsitelty, ja siksi se tekee kauneudestaan jokaisen sisustuksen miellyttävämmäksi. Voit sijoittaa sen suureen ikkunaan tai lattialle koriste -elementtinä. Lopatkovecin tehdas on ihanteellinen ratkaisu miellyttävän ilmapiirin luomiseen toimistoon , ravintolaan , rentoutumishuoneeseen , kotiin jne. Tämä lapio tekee työympäristöstä kodikkaan, mutta myös rentoutumisalueen. Se on kaunis sisustus, josta sinun ei tarvitse huolehtia, mutta se tekee sinut silti onnelliseksi monien vuosien ajan muuttumattomana.

Yhdistelmät

Keinotekoinen lapio on erittäin suosittu ja erittäin mukava kasvi. Hän voi erottua täydellisesti avaruudessa itse, mutta hän ymmärtää varmasti muut kasvit, jotka yhdistät hänen kanssaan. Periaatteessa jokainen vihreä kasvi sopii siihen. Erinomainen valinta on esimerkiksi Palicha , Laurel tai Philodendron Xanadu . Tämän yhdistelmän avulla voit viihdyttää kotisi, ravintolatilosi tai luoda kauniin vihreän rauhan keitaan esimerkiksi hyvinvointiin. Voit lisätä yhtä mukavan kukkaruukun, jonka suuren valikoiman löydät myös verkkosivuiltamme. Sen todistaa korkea tai matala variantti. Tämä kasvi on ehdottomasti hyvin vaihteleva, joten mielikuvitus voi toimia täysin.

Parametrit

Tuotekoodi 20029
Korkeus 110 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Sisähalkaisija 17 cm
Rungon / varren pituus 35 cm
Varren / varren lukumäärä 4 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran pituus 65 cm
Oksien määrä 37 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden leveys 15 cm
Lehden pituus 36 cm
Arkkien lukumäärä 30 ks
Levymateriaali muovi-
Kukan leveys 6 cm
Kukan pituus 15 cm
Kukkien määrä 4 ks
Silmujen määrä 3 ks
Rungon / varren väri vihreä
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Kukan väri kermainen
Nupun väri vihreä
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!