Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen Colocasia -puu kukkii 140 cm

Alennus
42 %
Alun perin
140 €
Vain tänään
81,90 € DPH: n kanssa
66,05 € ilman arvonlisäveroa
35 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Colocasia on Araceae -perheen kukkivien kasvien suku.

Ne ovat nurmikasvien monivuotisia kasveja, joilla on suuri juuri maan pinnalla tai juuri sen alapuolella. Nämä lehdet ovat suuria tai suuria nuolen muotoisia. Kasvi, jonka monet ihmiset tietävät myös norsun korvana, sai nimensä lehdistä, jotka ovat suuren korvan tai kilven muotoisia. Kasvi lisääntyy enimmäkseen juurakoilla, mukuloilla, mutta muodostaa myös "kahden tai viiden tuoksuvan kukinnan klustereita lehtien kainaloissa". Kuten muutkin perheenjäsenet, kasvi sisältää ärsyttäviä aineita, jotka ärsyttävät voimakkaasti huulia, suuta ja kurkkua.

Esiintyminen

Alun perin Kaakkois -Aasiasta ja Intian niemimaalta. Jotkut lajit ovat runsaasti kasvaneet ja naturalisoituneet muilla trooppisilla ja subtrooppisilla alueilla. On arvioitu, että Colocasiaa kasvatettiin kosteassa trooppisessa Intiassa jo 5000 vuotta eKr. Se levisi edelleen länteen Intiasta muinaiseen Egyptiin, ja myöhemmin kreikkalaiset ja roomalaiset historioitsijat kuvailivat sitä tärkeäksi viljelykasveksi. Joitakin lajeja kasvatetaan maailman tropiikissa. Kollokatio kasvaa useimmiten kosteiden trooppisten ja subtrooppisten metsien aluskasvillisuudessa. Ne etsivät melko löysää kasvillisuutta ja kasvavat usein vesistöjen varrella osittain varjossa.

Parametrit

Keinotekoisesti kukkiva Colocasia -puumme on 140 cm korkea, mukaan lukien kukkaruukku. Perusmuovisen kukkaruukun halkaisija on 17,78 cm. Se koostuu kolmesta vihreästä keinotekoisesta rungosta, 13 keinotekoisesta vihreästä lehdestä, jotka ovat todellisia. Lisäksi se sisältää yhden valkoisen kukan ja kaksi punaista hedelmää. Koska puun materiaali ei sisällä UV -suojaa, Colocasia on tarkoitettu ensisijaisesti sisäkäyttöön.

Sijainti

Kaunis keinotekoinen puu on ihanteellinen lisä kotiisi tai toimistoosi . Se sopii kaikkialle, missä haluat vähän vehreyttä ja joissa olosuhteet eivät ole sopivia eläville kasveille, joko valon puutteesta tai hoidosta. Kun valitset oikean paikan, sen korkeus tuo tropiikin suoraan huoneeseesi . Se sopii melkein mihin tahansa sisustustyyliin.

Sitä on helppo käsitellä ja se takaa pitkän käyttöiän ilman huoltoa.

Yhdistelmät

Calokazia on eksoottinen puu, joka ei tarvitse kumppania. Mutta jos haluamme yhdistää sen muihin kasveihin, se on monipuolinen.

Suosittelemme yhdistämään sen Araceae -perheen eri variantteihin, kuten: Anthurium, Allocasia tai Calla , joiden kanssa se luo täydellisen harmonisen sisustuksen .

Suosittelemme asettamaan sen koristeelliseen kukkaruukkuun, jonka voi tilata myös meiltä erikseen.

 

Parametrit

Tuotekoodi 20047
Korkeus 140 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 15 cm
Sisähalkaisija 17.9 cm
Varren / varren lukumäärä 3 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 65 cm
Oksien määrä 20 ks
Lehden korkeus 40 cm
Lehden leveys 30 cm
Arkkien lukumäärä 13 ks
Levymateriaali muovi-
Silmujen määrä 2 ks
Rungon / varren väri vihreä, Ruskea
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Sikiön väri Punainen
Nupun väri vihreä
Rungon / varren korkeus 24 cm
UV -suoja ei
Varren / varren halkaisija 17 cm
Lisää väri musta
Hedelmien määrä 2 ks

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!