Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen puu Heliconia 130 cm

Alennus
10 %
Alun perin
87 €
Vain tänään
77,90 € DPH: n kanssa
62,82 € ilman arvonlisäveroa
39 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Heliconia on kukkivien kasvien suku Heliconiaceae -perheeseen. Useimmat lajit kuuluvat myös IUCN: n uhanalaisten lajien punaiseen luetteloon. Suvun yleisimpiä nimiä ovat hummerin kynnet, tukaani -nokka tai väärä paratiisilintu. Jälkimmäinen termi osoittaa niiden läheisen samankaltaisuuden Jousimiehen kukkien kanssa. Yhdessä näitä kasveja kutsutaan myös yksinkertaisesti "helikonioiksi".

Esiintyminen

Suurin osa noin 194 tunnetusta lajista on peräisin trooppisesta Amerikasta, ja useita lajeja tulee myös Länsi -Tyynenmeren saarilta. Trooppisissa metsissä on monenlaisia helikoniitteja. Useita lajeja kasvatetaan koristekasveina, ja osa niistä on naturalisoitu Floridassa, Gambiassa ja Thaimaassa.

Parametrit

Keinotekoinen Heliconiamme on 130 cm korkea, mukaan lukien kukkaruukku. Se koostuu yhdestä tavaratilasta, joka on valmistettu luonnonpuun ja muovin yhdistelmästä. Noin Heliconian puolivälissä lehtiminen alkaa. Lehdet on valmistettu muovimateriaalista, jotka ovat eläviä kosketukseen ja niitä on 15 kappaletta. Se on täydellinen kopio tämän palmun elävästä versiosta. Heliconia toimitetaan muovisessa insertissä , jonka halkaisija on 17,78 cm .

Sijainti

Keinotekoinen Heliconia -puu täyttää avoimet ja valoisat huoneesi erittäin kauniisti. Realistisen ulkonäönsä ansiosta se on kaunis sisustus kodillesi tai toimistollesi ja unohdat, että tämä Heliconia on itse asiassa keinotekoinen. Se erottuu kauniisti jalustista, olohuoneista ja ruokailuhuoneista, aina asunnon tai talon edustavimmista osista. Heliconiamme tuovat sinulle tropiikin suoraan kotiisi.

Yhdistelmät

Heliconia -kasvi sopii hyvin yhteen muun tyyppisten kämmenten kanssa, mutta myös erilaisten hirviöiden kanssa , mutta myös klassiset saniaiset sopivat siihen. Jos olet huolissasi siitä, ettet voi laittaa kukkivia kasveja huoneeseen tämän Heliconian viereen, olet todella väärässä. Hän "ymmärtää" orkideoita tai Guzmaniaa erittäin hyvin. Tämä Heliconia täydentää täydellisesti myös RATO -muovisia kukkaruukkujamme, joissa on vaaleampi, mutta myös tumma rottinkikuvio. Löydät ne tarjouksestamme. Voit myös tehdä istutuksen kukkaruukkuun erikoiseksi asettamalla puulastut alustan pinnalle, josta löydät suuren valikoiman myös verkkosivustollamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20071
Korkeus 130 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 14 cm
Sisähalkaisija 17.85 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 22 cm
Oksien määrä 11 ks
Lehden korkeus 42 cm
Lehden leveys 22 cm
Arkkien lukumäärä 15 ks
Levymateriaali muovi-
Silmujen määrä 1 ks
Rungon / varren väri vihreä
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Nupun väri keltainen
Rungon / varren korkeus 50 cm
UV -suoja ei
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!