Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Dracena keinotekoinen kasvi 167 cm

Alennus
39 %
Alun perin
180 €
Vain tänään
109 € DPH: n kanssa
87,90 € ilman arvonlisäveroa
29 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Dracena ovat puita, jotka kasvavat jopa 40 metrin korkeuteen tai enemmän tai vähemmän puumaisia pensaita. Sukuun kuuluu noin 116 lajia. Useimmilla lajeilla on tyypillisesti oranssit juuret. Lehdet ovat jäykkiä, istumattomia tai petiolaattisia, katkoviivoja, pyöreitä tai pitkänomaisia, kokonaisia, sileitä, kierrettyjä ja usein ryhmiteltyjä ruusukkeisiin. Terä on usein erilainen täplikäs tai koristeltu. Kukat ovat valkoisia, vihertäviä tai violetteja, tuoksuvia. Ne avautuvat yöksi. Ne on järjestetty suuriin latteisiin kukintoihin. Kukinto on jaettu 6 lohkoon, putkimainen alareunassa. Hedelmä on pallomainen, mehevä marja, joka sisältää 1–3 siementä.

Esiintyminen

Dracena on kasvi, joka näyttää hämmästyttävän palmuilta. Se tulee Afrikan ja Aasian subtrooppisista alueista. On mielenkiintoista, että jotkut Dracena -lajikkeet kasvavat puina ja toiset pensaina. Maassamme Dracenaa kasvatetaan huonekasvina ja se kasvaa 150 cm: n korkeuteen. Se on laajalle levinnyt pääasiassa Saharan eteläpuolisessa Afrikassa ja trooppisessa Aasiassa, sitä esiintyy myös Arabiassa, Egyptissä, Makaronesiassa, Madagaskarilla ja vähemmässä määrin trooppisessa Amerikassa, Tyynellämerellä ja Australiassa.

Parametrit

Keinotekoinen kasvi Dracena on 167 cm korkea, mukaan lukien kukkaruukku. Se toimitetaan perusmuovipannussa , jonka halkaisija on 20,32 cm ja alustan pinta on peitetty sammalilla. Siinä on 3 vartta, 37 keinotekoista vihreää lehteä ja 2 punaista kukkaa. Lehdet on valmistettu laadukkaasta materiaalista, ne näyttävät eläviltä kosketukseen ja silmiin.

Sijainti

Keinotekoinen Dracena -kasvi on tarkoitettu sisäkäyttöön . Se on erittäin merkittävä lisä kaikkiin huoneisiin, jotka täyttävät miellyttävän mukavuuden. Luonnollisella kauneudellaan se tietysti virkistää jokaisen kodin , toimiston tai viherhuoneen. Suosittelemme sen sijoittamista näkyvälle paikalle. Se sopii melkein mihin tahansa sisustustyyliin. Koska Dracena tarvitsee tarpeeksi valoa, keinotekoinen kasvi soveltuu kaikkialle, missä emme voi antaa sille valoa. Se takaa pitkän käyttöiän - kaikki ilman huoltovaatimuksia.

Yhdistelmät

Mielenkiintoinen Dracenamme ei usein edes tarvitse kumppania. Se on monipuolinen ja sopii käytännöllisesti katsoen minkä tahansa vehreyden kanssa. Kun Areka palmu tai fikunapuuta loihtia kauniin vihreä taustan sisustuksen. Täydellisen kokonaisvaikutelman täydentämiseksi on valittava oikea kukkaruukku. Suositeltavia koristeellisia kukkaruukkuja voi tilata erikseen sekä muita täyteaineita, joita löydät tarjouksestamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20026
Korkeus 175 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Leveys 38 cm
Aseta korkeus 17 cm
Sisähalkaisija 19.8 cm
Varren / varren lukumäärä 3 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden leveys 8 cm
Lehden pituus 60 cm
Arkkien lukumäärä 37 ks
Levymateriaali muovi-
Kukan leveys 12 cm
Kukan pituus 24 cm
Kukkien määrä 2 ks
Rungon / varren väri Valkoinen
Lehtien väri vihreä
Kukan väri Punainen
Kukkivien kukkien määrä 2 ks
Rungon / varren korkeus 80 cm
Kukka materiaali tekstiilejä
UV -suoja ei
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!