Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen Magnolia kukkaruukussa 21 cm

Alennus
22 %
Alun perin
14 €
Vain tänään
10,90 € DPH: n kanssa
8,79 € ilman arvonlisäveroa
156 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Magnolia on suosittu koristepensas, joka houkuttelee paitsi suurten kauniiden kukkien, myös kauniin tuoksunsa vuoksi. Kauniit vaaleanpunaisen, valkoisen tai keltaisen sävyiset magnolian kukat tuoksuvat kauniilta ja yhdistettynä väreihin kirkastavat puutarhan muutaman viikon ajan. Kukinnan jälkeen magnolia pysyy houkuttelevana suurilla lehdillä kasvukauden aikana ja syksyllä ja talvella myös mielenkiintoisilla hedelmillä, joilla on punaisia ytimiä ja jotka muuttuvat linnunruoaksi talven aikana. Samaan aikaan tämä koristepuu on kestävä ja helppohoitoinen, minkä vuoksi voimme löytää sen monista puutarhoista.

Esiintyminen

Magnolioiden luonnollinen elinympäristö on hajallaan Pohjois -Amerikan itäosassa, Keski -Amerikassa ja Karibialla sekä Itä- ja Kaakkois -Aasiassa. Joitakin lajeja esiintyy myös Etelä -Amerikassa. Nykyään Pohjois -Amerikassa, Euroopassa, Australiassa ja Uudessa -Seelannissa voidaan löytää koristepensaiden muodossa monia magnolialajeja ja vielä enemmän kasvatettuja lajikkeita.

Parametrit

Tarjoamme sinulle kauniin Magnolian pienemmässä mallissa. Keinotekoinen Magnolia, kukkaruukku mukaan lukien, on 21 cm korkea. Toimitamme sen muovista koristeellisesta harmaasta kukkaruukusta, jossa on mielenkiintoinen pyöreä kuvio, jonka halkaisija on 10 cm ja pinta on sammalta jäljitelmä. Haarautuneessa varressa on 6 vihreää lehteä ja 5 vaaleanpunaista kukkaa. Vaikka lehdet ja kukat ovat muovia, niillä on erittäin realistinen vaikutelma ja ne ovat eläviä kosketukseen.

Sijainti

Tämä iloinen magnolia antaa sinulle loputtoman nautinnon ja tunnelman. Kaunisten kukkien ja lehtien yksityiskohtainen uudelleenmuotoilu tyypillisessä muodossa ja helpotuksessa valloittaa silmät kaikkialla, missä kasvi asetetaan. Se on koristeellisessa kukkaruukussa, joten sinun tarvitsee vain laittaa se valitsemallesi paikalle ja nauttia siitä ympäri vuoden. Pienen korkeutensa vuoksi se sopii sijoitettavaksi näkyvään paikkaan. Se näkyy erittäin kauniisti neuvottelupöydässä tai tutkimuksen pöydällä, jossa tila lohduttaa sinua. Se takaa pitkän käyttöiän - kaikki ilman huoltovaatimuksia.

Yhdistelmät

Kaunis keinotekoinen Magnolia ei tarvitse kumppania. Hän voi erottua täydellisesti avaruudessa ja yksin. Se on myös erittäin helppo yhdistää. Voimme yhdistää sen esimerkiksi orkideoihin. Se on käyttökelpoinen ja pelaa hienosti yhdessä käytännössä minkä tahansa vehreyden kanssa. Hemmottele itseäsi kauniilla koristeella kauniin keinotekoisen Magnolian muodossa tai tee rakkaasi onnelliseksi lahjaksi.

Parametrit

Tuotekoodi 20037
Korkeus 21 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku koriste-
Kukkaruukun halkaisija 10 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Arkkien lukumäärä 6 ks
Levymateriaali muovi-
Kukkien määrä 5 ks
Silmujen määrä 3 ks
Lehtien väri vihreä
Kukan väri violetti
Nupun väri vihreä
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!