Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen orkidea valkoinen, saniainen 43 cm

Alennus
41 %
Alun perin
27 €
Vain tänään
15,90 € DPH: n kanssa
12,82 € ilman arvonlisäveroa
229 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Orkidealla on pystysuora runko, jonka lehdet ovat toisiaan vasten varren varrella. Varsi nousee korkeimpien lehtien perustuksista. Uusia versoja kasvaa vanhoista maanalaisista. Lehdet ja kukat muodostuvat uusien versojen yläosaan. Orkidean juuret ja versot ovat syvän vihreitä. Juuret ovat ilmavia ja vaativat runsaasti valoa. Orkideoita kasvatetaan yleisesti asuinoloissa pitkään kukkiville eksoottisille kukille.

Useimmat orkideat kasvavat luonnossa korkealla puiden latvoissa, mikä lisää niiden houkuttelevuutta. Siksi orkideasta tuli viljelijöille kulttikasvi 1700 -luvun alussa, ja se on pysynyt sellaisena tähän päivään asti.

Esiintyminen

Orkidea löytyy lähes kaikkialta maailmasta, mukaan lukien tropiikki, arktinen tundra ja leuto vyöhyke. Orkideoiden monimuotoisuuden salaisuus on niiden poikkeuksellinen sopeutumiskyky erilaisiin ympäristöolosuhteisiin, ja tämän valtavan monimuotoisuuden ansiosta ei ollut vaikeaa löytää lajeja, jotka menestyvät sisätiloissa. Suurin osa orkideoista, joita tällä hetkellä kasvatetaan olosuhteissamme, ovat tropiikista kotoisin olevia epifyyttisiä kasveja. Termi "epifyyttinen" tarkoittaa. että nämä kasvit kasvavat luonnossa muilla puilla ja kasveilla loistamatta niillä millään tavalla.

Parametrit

Kaunis keinotekoinen orkideavalkoinen itsemme, mukaan lukien 43 cm korkea kukkaruukku. Se toimitetaan betonisen näköisessä kukkaruukussa, jonka halkaisija on 15 cm ja joka on valmistettu karkaistusta muovista. Keinotekoisen alustan pinta on päällystetty paisutetulla savella ja hienolla sammajauheella. Kahdessa vihreässä muovivarressa on 4 keinotekoista lehteä ja 12 valkoista silikonikukkaa, jotka ovat kosketuksessa. Tiheämmän ja vieläkin realistisemman vaikutuksen aikaansaamiseksi tätä orkideaa täydentää sivussa vielä 8 keinotekoista saniaista.

Sijainti

Keinotekoinen orkidea on suunniteltu sisätiloihin . Kasvi näyttää hyvin todelliselta ja sopii minkä tahansa huoneen koristeluun. Se on ihanteellinen lisä kotiin , toimistoon tai leikkaukseen . Se soveltuu paikkoihin, joissa ei ole tarpeeksi valoa elävälle kasville. Suosittelemme sen sijoittamista näkyvälle paikalle, joko lipastoon, ikkunalaudalle tai pöydälle. Sen kaunis valkoinen väri valaisee joka nurkan ja tuo iloa. Se takaa pitkän käyttöiän ilman huoltotarpeita.

Yhdistelmät

Keinotekoinen orkideamme on todella kaunis koriste -lisävaruste, joka ei saisi puuttua missään sisätiloissa. Se erottuu varmasti yksilönä, koska se on kaunis itsessään, mutta sitä voidaan myös täydentää kauniisti muilla orkideoilla, jotka eroavat siitä esimerkiksi värin tai korkeuden mukaan. Lisäämällä koristeellisen kukkaruukun voit sijoittaa sen valitsemallesi paikalle huolettomasti, missä se tekee sinut onnelliseksi monien vuosien ajan.

Parametrit

Tuotekoodi 20036
Korkeus 43 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku koriste-
Kukkaruukun korkeus 7 cm
Kukkaruukun halkaisija 13.4 cm
Varren / varren lukumäärä 2 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Oksien määrä 3 ks
Lehden korkeus 13 cm
Lehden leveys 7.5 cm
Arkkien lukumäärä 12 ks
Levymateriaali muovi-
Kukkien määrä 12 ks
Silmujen määrä 6 ks
Kukkaruukun väri
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Nupun väri vihreä
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!