Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen orkidea 43 cm

Alennus
13 %
Alun perin
54 €
Vain tänään
46,90 € DPH: n kanssa
37,82 € ilman arvonlisäveroa
208 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Selkärangattomat tai epäviralliset orkideat ovat kukkivien kasvien perhe

Orkidealla on pystysuora runko, jonka lehdet ovat toisiaan vasten varren varrella. Varsi nousee korkeimpien lehtien perustuksista. Uusia versoja kasvaa vanhoista maanalaisista. Lehdet ja kukat muodostuvat uusien versojen yläosaan. Orkidean juuret ja versot ovat syvän vihreitä. Juuret ovat ilmavia ja vaativat runsaasti valoa. Orkideoita kasvatetaan yleisesti asuinoloissa pitkään kukkiville eksoottisille kukille.

Useimmat orkideat kasvavat luonnossa korkealla puiden latvoissa, mikä lisää niiden houkuttelevuutta. Tämä on yksi syy siihen, miksi orkideasta tuli viljelijöille kulttikasvi 1700 -luvun alussa ja se on säilynyt niin edelleen.

Esiintyminen

Orkideoita löytyy lähes kaikkialta maailmasta, mukaan lukien tropiikki, arktinen tundra ja leuto vyöhyke. Orkideoiden monimuotoisuuden salaisuus on niiden poikkeuksellinen sopeutumiskyky erilaisiin ympäristöolosuhteisiin, ja jopa tämän valtavan monimuotoisuuden ansiosta ei ollut vaikeaa löytää lajeja, jotka menestyvät sisätiloissa. Suurin osa orkideoista, joita tällä hetkellä kasvatetaan olosuhteissamme, ovat tropiikista kotoisin olevia epifyyttisiä kasveja. Termi "epifyyttinen" tarkoittaa. että nämä kasvit kasvavat luonnossa muilla puilla ja kasveilla loistamatta niillä millään tavalla.

Parametrit

Keinotekoisen orkideamme korkeus on kukkaruukku mukaan lukien 43 cm. Toimitamme sen koristeellisessa valkoisessa kukkaruukussa, jonka halkaisija on 13,5 cm. Siinä on kaksi keinotekoista vihreää vartta, joissa on 8 vihreää lehteä ja 24 vaaleanpunaista valkoista kukkaa . Vaikka lehdet ja kukat on valmistettu korkealaatuisesta muovista, niitä ei voi erottaa elävistä.

Sijainti

Keinotekoinen orkidea on tarkoitettu sisätiloihin . Kasvi näyttää hyvin todelliselta ja sopii minkä tahansa huoneen koristeluun . Se on ihanteellinen lisä kotiin , toimistoon tai leikkaukseen . Se soveltuu paikkoihin, joissa ei ole tarpeeksi valoa elävälle kasville. Se kannattaa sijoittaa näkyvälle paikalle, joko lipasto, ikkunalaudalla tai pöydälle. Sen kaunis valkoinen-vaaleanpunainen väri valaisee joka nurkan ja tuo iloa silmiin.

Yhdistelmät

Orkidea on kaunis helmi itsessään. Se erottuu varmasti yksilönä tai yhdistelmänä muiden värikkäiden orkidealajien kanssa, joiden kanssa ne luovat harmonisen sisustuksen yhdessä, ja käytät varmasti orkideoita cossetiin ja tee kotoa tai työympäristöstä miellyttävämpi.


Parametrit

Tuotekoodi 20031
Korkeus 43 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku koriste-
Kukkaruukun korkeus 13 cm
Kukkaruukun halkaisija 15 cm
Varren / varren lukumäärä 2 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden leveys 9 cm
Lehden pituus 19 cm
Arkkien lukumäärä 12 ks
Levymateriaali muovi-
Kukkien määrä 24 ks
Rungon / varren väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Kukan väri Valkoinen, violetti
Rungon / varren korkeus 30 cm
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!