Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen puu Wisteria violetti 150 cm

Alennus
41 %
Alun perin
170 €
Vain tänään
99,90 € DPH: n kanssa
80,56 € ilman arvonlisäveroa
3 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Wisteria on puinen, nopeasti kasvava Liana, jolla on suuri paino, jolla ei ole jänteitä eikä se voi pärjätä ilman tukevaa tukea. Sitä käytetään yleensä istutukseen puiden ja terassien lähelle, missä se on yleisesti "naarmuuntunut". Se kiertyy tuen ympärille myötäpäivään oikealle. Wisteria kasvaa 7,5 metrin korkeuteen ja enemmän. Se kukkii toukokuusta kesäkuuhun . Rypäleiden kukat avautuvat kerralla ja luovat erittäin vaikuttavan kuvan. Kukat koostuvat viisihampaisesta verhiöstä, kilvestä ja veneestä. Se ei menetä houkuttelevuuttaan myös kukinnan jälkeen. Sen nuoret vaaleanvihreät lehdet roikkuvat kauniisti maassa. Wisteriat ovat vahvoja kiipeilypuita, joita käytetään puutarhassa eri tarkoituksiin. Se on pakkasenkestävä ja lehtipuu (marraskuussa). Kaikki kasvin osat ja useimmat siemenet sisältävät myrkyllistä glykosidia Wisterin. Jopa kahden tai kolmen siemenen kulutuksella voi olla vakavia seurauksia lapsille.

Esiintyminen

Se on peräisin Yhdysvalloista, sitä on kasvatettu Euroopassa vuodesta 1816, mutta se on yleisin Japanissa , Kiinassa ja Koreassa . Kasvitieteilijä Thomas Nuttall sanoi, että hän nimesi Wisteria -perheen yhdysvaltalaisen lääkärin ja anatomin Caspar Wistarin muistoksi. Puutarhoissamme kasvatetaan yleensä kahta lajia: kiinalaista ja japanilaista wisteriaa. Sen kuuluisa elinkelpoisuus, pitkäikäisyys, lempeät kukka -vesiputoukset ja läpäisevä tuoksu tekevät siitä houkuttelevimman kiipeily Lianan. Wisteria luo puutarhaan romanttisen ilmapiirin ja voittaa siten uusien kukkien ystävien sydämet. Se kestää myös kaksikymmentä pakkasastetta, joten se on melko suosittu alueellamme.

Wisteria pitää aurinkoisesta paikasta, joka on hyvin suojattu tuulelta. Se vaatii säännöllistä ja radikaalia leikkausta.

Parametrit

Keinotekoinen wisteriamme on 150 cm korkea, mukaan lukien perusmuovinen kukkaruukku . Peruskukkaruukun halkaisija on 17,78 cm . Keinotekoisen alustan pinta on peitetty sammalta jäljitelmällä. Wisteria näyttää erittäin realistiselta luonnollisesta puusta valmistetun rungon ansiosta, sen lehdet on kehitetty yksityiskohtaisesti ja ne on valmistettu laadukkaasta tekstiilistä.

Sijainti

Keinotekoinen puu Wisteria on suunniteltu sisätiloihin . Romanttisella ilmeellään se herättää yhden vieraan tai asiakkaan huomion. Wisteria voidaan sijoittaa hotellin aulaan , ostoskeskukseen , teatterin eteiseen. Se sopii erilaisiin kohtauksiin, se lisää ympäristön esteettistä tasoa . Keinotekoinen puu on loistava vaihtoehto eläville puille kaikkialla, missä ne eivät voi kasvaa tai joissa hoito on mahdotonta.

Yhdistelmät

Kauneudellaan ja loistollaan wisteria on kukkivien puiden kuningatar. Siksi se on tarpeeksi rikas koristeena. Mutta jos haluat luoda miellyttävän koristeen, älä epäröi tavoittaa Ficusta tai Laurelia . Tässä yhdistelmässä voit luoda rauhan keitaan ja tehdä kodistasi tai työympäristöstäsi miellyttävämmän. Löydät kaikki mainitut tuotteet verkkosivustoltamme, mukaan lukien koristeelliset kukkaruukut , joihin voit lisätä kasveja luodaksesi entistä tyylikkäämmän ja nykyaikaisemman sisustuksen juuri sinun ideoidesi mukaan.

Parametrit

Tuotekoodi 20025
Korkeus 150 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 15 cm
Sisähalkaisija 17.2 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali puu
Lehden korkeus 7.5 cm
Lehden leveys 2 cm
Levymateriaali tekstiilejä
Rungon / varren väri Ruskea
Lehtien väri vihreä
Kukan väri violetti
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!