Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Lapio 95 cm

Alennus
40 %
Alun perin
53 €
Vain tänään
31,90 € DPH: n kanssa
25,73 € ilman arvonlisäveroa
243 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Lopatkovec on monivuotinen huonekasvi, jota kasvatetaan kauniista ja houkuttelevista lehdistä ja kukista. Samaan aikaan se on laitos, joka kunnioittaa ilman puhdistamista erilaisista epäpuhtauksista. Lehdet ovat tummanvihreitä, kiiltäviä ja pyöreitä, ja niissä on selkeämmät suonet. Ne ovat pidemmillä varsilla ja kasvavat 15 cm: n pituisiksi.

Kukat kasvavat kiinteillä varsilla ja ulottuvat lehtien yläpuolelle. Ne on valmistettu noin 10 cm pitkästä valkoisesta lapallisesta tyllistä, joka ympäröi keskiöverhoa. Kasvi voi kukkia pitkään, ilman muutoksia, jopa useita viikkoja. Kukinnan lopussa kukat muuttuvat vihreiksi ja sitten, kun ne eivät enää näytä hyvältä, on suositeltavaa leikata ne niin, että varsi on mahdollisimman alhaalla kasvin juuressa.

Kasvatettiin monia lajikkeita, jotka eroavat kasvien kasvun ja kukkien koosta ja kukkien muodosta.

Esiintyminen

Spathiphyllum kuuluu Aaronin kasvien perheeseen, ja sen koti on Kolumbia sekä koko Etelä- ja Keski -Amerikan alue. Täällä Lopatkovec kasvaa yli metrin korkeuteen. Kotona se kuitenkin kasvaa kooltaan 25–75 senttimetriä.

Lopatkovcan kukat ovat valkoisia ja muistuttavat hieman liljan kukkia, joita voit yleensä nauttia kahdesti vuodessa, keväällä ja syksyllä. Se kukkii noin kaksi kuukautta, mutta voi kestää pidempään. On mielenkiintoista, että kukat tuoksuvat myös miellyttäviltä tiettyyn aikaan päivästä.

Ennen kuin kukat kuivuvat, niiden väri muuttuu vihreäksi. Tämän vaatimattoman monivuotisen etuna on se, että se antaa kotiisi elämän, se on myös yksi kasveista, jolla on paras kyky puhdistaa ilma. Ja se on myös yksi syy siihen, miksi se on niin suosittu.

Parametrit

Keinotekoinen kasvimme Lopatkovec on 95 cm korkea, mukaan lukien muovinen peruskukkaruukku, johon se on ankkuroitu. Lapio on suunniteltu sisätiloihin . Se toimitetaan perusmuovisessa kukkaruukussa , jonka halkaisija on 17,78 cm. Siinä on 18 vihreää varsia, jotka on valmistettu muovista ja joissa on 15 luonnollista vihreää muovilehteä, jotka näyttävät kosketukselta eläviltä. Tämä kasvi sisältää myös 3 pitkänomaista valkoista kukkaa, jotka näyttävät todella realistisilta.

Sijainti

Keinotekoinen kasvi Lopatkovec on erittäin realistisesti käsitelty, ja siksi se tekee kauneudestaan jokaisesta sisätiloista miellyttävämmän. Voit sijoittaa sen suureen ikkunaan tai lattialle koriste -elementtinä. Lopatkovecin tehdas on ihanteellinen ratkaisu miellyttävän ilmapiirin luomiseen toimistoon , ravintolaan , rentoutumishuoneeseen , kotiin jne. Tämä lapio tekee työympäristöstä kodikkaan, mutta myös rentoutumisalueen. Se on kaunis sisustus, josta sinun ei tarvitse huolehtia, mutta se tekee sinut silti onnelliseksi monien vuosien ajan muuttumattomana.

Yhdistelmät

Keinotekoinen lapio on erittäin suosittu ja erittäin mukava kasvi. Hän voi erottua täydellisesti avaruudessa itse, mutta hän ymmärtää varmasti muut kasvit, jotka yhdistät hänen kanssaan. Periaatteessa jokainen vihreä kasvi sopii siihen. Erinomainen valinta on esimerkiksi Palicha , Laurel tai Philodendron Xanadu . Tämän yhdistelmän avulla voit viihdyttää kotisi, ravintolatilosi tai luoda kauniin vihreän rauhan keitaan esimerkiksi hyvinvointiin . Voit lisätä yhtä mukavan kukkaruukun, jonka suuren valikoiman löydät myös verkkosivuiltamme. Sen todistaa korkea tai matala variantti. Tämä kasvi on ehdottomasti hyvin vaihteleva, joten mielikuvitus voi toimia täysin.

Parametrit

Tuotekoodi 20021
Korkeus 95 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 15 cm
Sisähalkaisija 17.2 cm
Varren / varren lukumäärä 18 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 30 cm
Lehden leveys 13 cm
Arkkien lukumäärä 15 ks
Levymateriaali muovi-
Kukkien määrä 3 ks
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Kukan väri Valkoinen
UV -suoja ei
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!