Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen orkidea valkoinen 65 cm

Alennus
13 %
Alun perin
64 €
Vain tänään
55,90 € DPH: n kanssa
45,08 € ilman arvonlisäveroa
206 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Orkidea on kaunis ja tyypillinen kukka, joka on myös yksi monipuolisimmista. Orkidean kukan suosio johtuu monista tekijöistä - kukkien tuoksusta, niiden kauneudesta ja väristä. Orkidea -kukkien kauneus, monimutkaisuus ja uskomaton monimuotoisuus ovat vertaansa vailla kasvimaailmassa. Nämä eksoottiset kaunottaret muodostavat maailman suurimman kukkiva perheperheen, jossa on yli 30 000 eri lajia ja vähintään 200 000 hybridiä. Orkidea on kotona Päiväntasaajan tropiikissa, arktisella tundralla. Syy tähän monimuotoisuuteen on Orchidan hämmästyttävä kyky sopeutua ympäristöön. Niin monien erilaisten orkidealajien ansiosta, jotka menestyvät monissa eri kasvuolosuhteissa, on suhteellisen helppo löytää sellainen, joka sopii olosuhteisiisi, olipa kyseessä sitten keittiön ikkuna tai kasvihuone. On kuitenkin olemassa kymmeniä orkidealajeja ja satoja hybridiä, jotka ovat täysin onnellisia, kun ne kasvavat aurinkokynnykselläsi.

Esiintyminen

Orkideat kasvavat kaikkialla, missä ihminen asuu. Heidän lajiensa monimuotoisuus on hämmästyttävää. Tällä hetkellä niiden määrän arvioidaan olevan yli 30 000 lajia. Orkideoiden rikkaimman esiintymisen painopiste on pääasiassa trooppisissa ja subtrooppisissa metsissä, joissa tunnetuimmat lajit kasvavat. Kun etäisyys päiväntasaajalta kasvaa, orkidealajien määrä vähenee. Niitä on edelleen satoja Välimerellä, vain kymmeniä Keski -Euroopassa ja vain muutamia napapiirillä.

Orkideoiden ainutlaatuisuus ei kuitenkaan ole pelkästään niiden kauneudessa tai lajien monimuotoisuudessa. Niillä on useita ominaisuuksia. Mielenkiintoinen ja ainutlaatuinen ilmiö kasvien valtakunnassa on niiden lisääntymistapa. Yksinkertaisesti sanottuna orkidea -kukat ovat sopeutuneet täydellisesti pölyttäjiinsä pitkän kehityksensä aikana, ei vain muodoltaan, vaan myös erilaisissa mukautuksissa. Kukkien pölytyksen yhteydessä kohtaamme myös toisen mielenkiintoisen ilmiön orkideoissa, joka on yksittäisten lajien hybridien suhteellinen esiintyminen. Alue, jota ei ole vielä tutkittu, on erilaisten poikkeavuuksien esiintyminen luonnossa.

Parametrit

Keinotekoinen orkideakasvimme on 65 cm korkea, mukaan lukien koristeellinen kukkaruukku, jonka halkaisija on 20 cm. Keinotekoisen alustan pinta on peitetty koristeellisella paisutetulla savella. Kukkaruukku on valmistettu karkaistusta muovista. Orkidealla on yksi vihreä muovinen varsi ja 6 muovivihreää lehteä, jotka ovat hyvin uskollisia elävien jäljitelmiä. Sen 12 hallitsevaa valkoista kukkaa, jotka on valmistettu hienosta silikonimateriaalista, ovat yhtä eläviä kosketukseen. Se sopii sisätiloihin.

Sijainti

Keinotekoisen orkidean etuna on raikas ilme pitkään ilman erityistä hoitoa. Koriste sopii sisustukseen, esimerkiksi ruokapöydälle , lipastoon, eteiseen tai makuuhuoneeseen, sekä myös kaupallisten tilojen sisustamiseen ja kaunistamiseen. Harhautat ketään, koska tämä orkideamme näyttää todella elävältä ja tuo ylellisyyttä mihin tahansa tilaan.

Yhdistelmät

Orkideat ovat erittäin jalo lisä mihin tahansa huoneeseen. Ne ovat tyylikkyyden ja nykyaikaisuuden ruumiillistuma. Keinotekoinen orkideamme voi erottua itsestään. Hän ei tarvitse seuraa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia sen virittämisestä muiden kasvien kanssa. Yhteytensä muiden lajien orkideat, hienosti sävytetty freesioita, tulppaanit, liljat, perunaa tai Roses, esimerkiksi todistaa sen. Orkideat koristavat myös usein hääpöytiä. Koska siinä on myös koristeellinen kukkaruukku, voit sijoittaa sen heti minne haluat.

Parametrit

Tuotekoodi 20030
Korkeus 65 cm
Kukkaruukku koriste-
Kukkaruukun korkeus 15 cm
Kukkaruukun halkaisija 16.6 cm
Varren / varren lukumäärä 2 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 23 cm
Lehden leveys 10 cm
Arkkien lukumäärä 12 ks
Levymateriaali muovi-
Kukkien määrä 14 ks
Silmujen määrä 6 ks
Kukkaruukun väri Valkoinen
Rungon / varren väri vihreä
Kukan väri Valkoinen
Nupun väri vihreä

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!